. Je to 2D strategie, kde máte nějaký 'zámek', ve kterém vyvíjíte nové technologie, nové armádní prvky, jak pozmní, vzdušné, tak taky vodní (ponorky tam jsou taky), dále musíte stavět budovy, které vám vydělávají peníze, rafinerie, abyste měli palivo pro váš arzenál a rudu, aby bylo z čeho stavět někde musíte vzít tanky, bagry, cisterny atd. takže nesmí chybět továrny . Letiště a přístavy jsou taky základem. Na začátku máte pouze bagr, cisternu a průzkumné vozidlo a s vyšší hodností dostáváte už i nějaké ty vojenské jendotky. Když máte už nějaký ten základ, tak začne to pravé ořechové. S někým se spojíte, jinému se to nebude líbit, takže vám vyhlásí válku. Požádáte svého spojence o pomoc, takže válka nárůstá na ztrátách. A takhle to jde do doby, než bojují všichni na mapě. Moje nejoblíbenější je celosvětová, kde je osm (včetně vás) hráčů. Je to fakt adrenalin, když váš soused, který má ohromné množství jendotek vám vyhlásí válku, páč jste uzavřeli mír s jeho protivnítem (to se mi stalo před 20ti minutama
)
Je to vousatá hra, málo známá, ale dle mě by si zasloužila mnohem větší popularitu. A navíc, pokud jste vlastníkem orignálu, dá se hrát i on-line, ale to jsem nikdy nezkoušel.
Tady pár screanů: (jsou z netu)
foto
foto
foto (Au Au, bombardéry fakt bolí)
foto
www.tacticalsoft.com
Byl bych velice překvapen, kdyby tu hru někdo znal, ale třeba se vám zalíbí

Naposledy upravil Buggy dne 09. 03. 2010, 12:09, celkově upraveno 1 krát.

Viele Torpeden, ein Schiff.
Hans Eckelhaft!