Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
37mm flak gun, už jste s tím někdo něco sestřelil???
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek 37mm flak gun, už jste s tím někdo něco sestřelil??? 
Pro ty kdo nevedi co je 37mm flak, tak je to ten co se montoval na IXB,C na zacatku valky a je to pravej FLAK, zadny AA gun Smile
Moc jsem se tesil jak si z nej neco sestrelim, jenze ouvej. Bud se zaboha nemuzu trefit a nebo, a tam si myslim ze je zakopany pes....
Proste jen granat nevybuchne ve vzdalenosti co ma, tj co nejblize u letadla ale ne zas doslovne. No on vlastne nevybuchne vubec  Sad
Zato kdyz budu stat na mustku a koukat jak z nej strili AI tak jemu to funguje. Kdoví proč?

Citovat
Příspěvek  
Známe, známe taky se mu všeobecně říká ten "hitnothing". I když jednou jsem sním swordfish sundal.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Já jsem s nim sundal dost Sunderlandů (v defaultní hře na začátku války nepoužívali pumy, jen kulomety). S jejich rychlostí a obratností to není tak těžké

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek flak 
jj, taky jsem s nim včera sestřelil jeden torpedo swordfish.
Sleduju momentálně jednu TF a podle toho soudim, že tam bude i nějaký druh letadlovky. Jenže plujou rychle a pokud si neurčim přesně směr kterym plujou, tak jim nestačim ani na pohotovostní chod....  Confused

Osobní složka | SH3- galerie | Xfire profil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Ahoj chci se yeptat mam mam na mem U 3.7mm Flak problém je že něak nestřílí, když na mě útočí letadlo tak střílím z AA ale AI odmítá z flaku střílet nevíte čím to múže být.
Mám SH3 1,4B GWX 1.3

Citovat
Příspěvek  
S 3,7 falkem jsem sestřelil v jedné misi 21 letadel. Musíš koukat kde vybuchujou a nemířít přímo na letadlo. Nebo nechat leatdlo hodně přiblížit. Pak je to tutovka.  Laughing

Čeština pro SH5 v-1.2: SH5v-1.2-CZ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
PvonR napsal:
S 3,7 falkem jsem sestřelil v jedné misi 21 letadel. Musíš koukat kde vybuchujou a nemířít přímo na letadlo. Nebo nechat leatdlo hodně přiblížit. Pak je to tutovka.  Laughing

Testni si GWX,tam je "tutovka" poškození trupu +mrtví......

Osobní složka |
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1