|
Strana 27 z 41
|
| Autor |
Zpráva |
Muckenberg
Korvettenkapitän

Naloděn: 2.1.2015
Ponorka: U-980 VIIC 1.6. 1944-14.6. 1944 +
Medaile: 4 ( více...)
|
Servus
To co jsem Ti napsal tak to se nastavuje až na mapě a né v herním nastavení.
Dle tvůrce megamodu je toho docela hodně co je do hry dle skutečnosti implementováno. např pohyby konvojů při bojích o Norsko v roce 1940, některé konvoje HX a SC. Ale zase radši tu historickou věrnost nehledej, protože je to jenom hra. Co je dá se říci historicky přesné, tak to jsou ty radiozprávy pro atmosféru.
Spojenecké jednotky poznáš bud podle identifikace vlajky  a nebo je zde možnost aktivovat mod přes JSGME. Pak poznáš podle barvy značky na mapě co je to za lod. Modrá vlastní, červená nepřítel a zelená neutrál. Ten mod se jmenuje "TWoS Map Contact Colors." Nepřítele poznáš také podle barvy jeho přístavů.
ještě co se týče dne D tak to nevím, protože tak daleko jsem se ještě nedostal. ale co mě pamět snad neklame, tak by v kampani něco takového mělo být implementováno. Ale to nevím určitě.
_________________ Co se to proboha s tou Evropou děje !!!!
Opravdu začínám pochybovat jestli rozhodnutí Rusů ve 45 co s němci bylo správné. Oni by to s Rusy neudělali !!!!!!!
|
| 08. 12. 2018, 14:55 |
|
 |
Bostončan
Hauptgefreiter

Naloděn: 30.10.2018
Medaile: nic
|
Hmm tak to budem musieť poriadne otestovať čo to tam všetko je. Chystám sa to rozbehnúť vo veľkom keď už dorazila zima. Napísal som zopár reportov v podobe denníka tak možno sa na to dám aj tu. Tento mod potopil pôvodnú sh5 dosť hlboko a poriadne sa nevie čo v nej je tak možno by to niekto ocenil a po prečítaní do toho tiež vletel.
Ja som objavil sh5 v čase ked vyšlo a vravim si čo je to za sracku  vďaka tomuto foru som prevelil na sh4 a mod operation monsun(neviem už presny nazov), zaciatkom roka som sa dostal na realny u boot a nedavno si spomenul na sh ľudia teraz je tato hra to "prave torpedove"  ked som vyrazil z memelu a videl tie pevnosti pri vstupe do prístavu, doslova ruch na mori aj v prístave, do toho real navigacia. Skratka predčasné vianoce opäť vdaka tomuto foru
Inak ja nehram so značkami, to ubera zážitok. Na tejto hre je ten pocit ked vlastne vobec nevieš, len hadas predpokladas a dúfas a nakoniec sa podari prežiť a niečo aj potopiť predsa to najlepšie.
|
| 08. 12. 2018, 15:28 |
|
 |
Muckenberg
Korvettenkapitän

|
Servus
jak jsem již psal TWoS nabízí opravdu hodně. Třeba vytvoření vlčí smečky při útoku na konvoj. Sice každá ponorka útočí podle svého, ale dají se ke konvoji přivolat  Můžeš manuálně ovládat hloubková kormidla, dešifrovat zprávy pře "Enigmu" a je toho více.
A počkej až připluješ do Brestu, tam je to teprve frmol
Pokud chceš vytvořit svůj denník, tak ho sem hod. Třeba se přidám ohledně svých hlídek
Opravdu začínám pochybovat jestli rozhodnutí Rusů ve 45 co s němci bylo správné. Oni by to s Rusy neudělali !!!!!!!
|
| 08. 12. 2018, 20:03 |
|
 |
Bostončan
Hauptgefreiter

|
Enigma! Presne nato som sa ešte chcel pýtať. Je to nutné ovládať? Resp je ťažké to pochopiť a naučiť sa? Dosť času mi zabrala real navi a torpedovanie som doteraz nezvladol
Ak sa na ten dennik dam tak vo vlastnej teme, predsalen toho bude viac a zaberie to dost času. Obrazky, prehladnost.. všetko ustrojene jak káže propaganda  tu sa to v tej kope prispevkov akurát utopí a to by som sa nato vykašľal po par hliadkach
|
| 08. 12. 2018, 22:14 |
|
 |
Muckenberg
Korvettenkapitän

|
Ahoj
bez Enigmy se v pohodě obejdeš. Jestli je to těžké, asi jako všechno nové. Jestli Ti mohu poradit tak se tím nezatěžuj. Na Enigmu je času dost. A jakým způsobem vypouštíš torpéda? V TWoS můžeš pálit pomoci 1.WO, vlastně stejně jako v SH3,4.
Já také nemyslel sem do vlákna, ale založit vlastní s Tvým denníkem.
|
| 09. 12. 2018, 08:58 |
|
 |
Bostončan
Hauptgefreiter

|
V SH4 som používal automatické mierenie cez periskop. Hodiť cieľ do krížiku, zaistiť a vystreliť. V SH 5 sa snažím naučiť full manuál a zatiaľ som úspešne nechal všetky lode odplávať  Dám tomu ešte pár pokusov a prípadne prejdem k ľahšej verzii. Pri manuále ma štve, že to trošku trvá kým správne zadám parametre. Kedže ma za ten čas 9/10 prípadov uvideli tak som si povedal, že to chce tréning. No a keď to robím tak rýchlo ako sa dá, zatiaľ šlo všetko mimo.
|
| 09. 12. 2018, 19:08 |
|
 |
Bobo Wolf
Kapitänleutnant

Naloděn: 3.5.2009
Ponorka: U-105 / IXB
Medaile: 34 ( více...)
|
|
| 09. 12. 2018, 20:28 |
|
 |
Mrakomor
Gefreiter

Naloděn: 10.12.2018
|
 Padání wolves of steel
Zdravím. Nedávno jsem zkusil naistalovat SH5. Vše fungovalo normálně, dokud jsem naistaloval (podle návodu) mod Wolves of Steel. Spustím novou kampaň. V bunku v uvodu vše ok. Jakmile se spustí první mise, tak se objeví grafické chyby a hra spadne. Hraji to na HP Pavilion dv6. Jsem zoufalý. Prosím nesetkali jste se někdo s podobnou chybou. Zkouším vše možné,žel marně. Díky
|
| 10. 12. 2018, 14:59 |
|
 |
Muckenberg
Korvettenkapitän

|
Ahoj
Máš hru aktualizovanou na patch 1.2.? Co máš nainstalované za mody? Jak jsi instaloval Generic Patcher? Kam jsi instaloval SH5?
|
| 10. 12. 2018, 16:26 |
|
 |
Mrakomor
Gefreiter

|
Ahoj. Dík za reakci. Melo by to byt vše OK. Patch je 1.2. Mody ted žádné navíc. Generic patcher v instalaci házel chyby. Přepsal jsem cestu v cfg, pak to bylo OK, jelikož jsem to instaloval na d:
Jsem z toho zmaten, nerozumím tomu. Základni hra šla i s mody, dokud jsem to nepreinstaloval cele
Naposledy upravil Muckenberg dne 10. 12. 2018, 19:41, celkově upraveno 1 krát.
|
| 10. 12. 2018, 17:40 |
|
 |
Muckenberg
Korvettenkapitän

|
takže patch 1.2., to je ok. Ted se zeptám, jestli dobře chápu tak hru ji nainstaloval na D disk je tak? A když jsi spustil autoinstalátor TWoS tak jsi přepsal cestu instalace?
|
| 10. 12. 2018, 18:50 |
|
 |
Mrakomor
Gefreiter

|
Jo cestu jsem přepsal. I v cfg generic patcheru. Ta instalace by mela byt v pořádku, přesně podle návodu. Tam bude něco s grafikou. Pročitám subsim, ale moc tam toho není. Hru prostě spustím, rozjezdu ponorku a za chvíli chyby , třeba bílé místa na mapě, hlídka na lodi bez hlav za chvíli to spadne cele atd.
Naposledy upravil Muckenberg dne 10. 12. 2018, 19:41, celkově upraveno 1 krát.
|
| 10. 12. 2018, 19:18 |
|
 |
Muckenberg
Korvettenkapitän

|
Tak to těžko radit. Hru máš odkud? Možná vše odinstalovat a zkusit nový instal tak jak má být, aby jsi nemusel nic přepisovat.
ještě prosím tě nepoužívej QUOTE je to v pravidlech fora přesně určeno kdy to použít. A určitě ne, když reaguješ na příspěvek nad tvým. Díkes.
|
| 10. 12. 2018, 19:46 |
|
 |
Bostončan
Hauptgefreiter

|
Vedeli ste, že vedľa Kielu je pamätník námorníkov presne tam, kde nájdeme aj dnes mestečko Laboe? U-995 tam nieje  A neviem o čo autorom šlo ale pred pamätníkom stojí taký nácek v kabáte s fúzmi veď vy viete koho
Btw som testoval Enigmu. Podarilo sa mi úspešne rozlúštiť prvú správu. Zabralo mi to asi pol hodiny a keď som dostal text, ktorý bol zlepený dokopy a po anglicky.. no s mojou angličtinou mám občas problém s normálnymi slovami a nieto ešte zisťovať a domýšľať si kde začína a kde končí slovo. Prišlo teda ďalších minút lúštenia Aj. Takže prvá správa v mojom znení bola, že " bojový krížnik niečo eskortovaný torpédoborcami niečo odišiel bránami prístavu scapa flow" Otázka je či sa mi to chce lúštiť v enigme a či sa mi to chce ešte lúštiť z Aj do Sj.. Dajú tieto kódované správy niečo mojej hre? Prípadne kde sa to dá vypnúť aby to nebolo heslované?
V mierení hlásim zatiaľ nulový pokrok. Akosi na to vôbec neviem prísť a to idem aj podľa manuálov na YT. Vzdialenosť, ponor a rýchlosť torpéda a samozrejme smer nemôže byť problém. Nájsť správnu loď sem tam tiež. Ale ten zvyšok na čele s rýchlosťou lode, to je španielska dedina.. Torpédo putuje smerom do miest kde loď už dávno nieje. Nápady, návody?
Naposledy upravil Bostončan dne 11. 12. 2018, 19:45, celkově upraveno 1 krát.
|
| 11. 12. 2018, 19:44 |
|
 |
Muckenberg
Korvettenkapitän

|
Servus
Já bych v tom propagaci určitě nehledal.
Já tedy hraju bez těch zpráv, prostě je uplně ignoruju. myslím, že nemají žádný účinek na hru.
|
| 12. 12. 2018, 18:18 |
|
 |
|
|
Právě je 19. 11. 2025, 05:57 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 27 z 41
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|