Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1
Problém: SH3 Gen
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Problém: SH3 Gen 
No musím přiznat, že mám problém. Když si natáhnu save do SH3 gen a pak spustím hru, vypluju dostanu se do boje a potopím loď, tak mi to počítač nepřizná. Loď zmizí, ale není tam značka jako potopeno a co hůř ani se mi nezapočítá do deníku.A jsou to útoky jak na hladině tak na periskopové hloubce. Dělem i torpédem...Stalo se Vám to už někomu.. Question

Když vlk tak Grey Wolf
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
No mě se už několikrát stalo, že na mapě nebyla značka, ale loď mě to započítalo(v deníku), ale to se mě dělo i před SH3 Gen. Takže nevím.  Crying or Very sad  Question

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Sarroth napsal:
No mě se už několikrát stalo, že na mapě nebyla značka, ale loď mě to započítalo(v deníku), ale to se mě dělo i před SH3 Gen. Takže nevím.  Crying or Very sad  Question

Občas se mi stalo, že se mi započítala i srážka 2 lodí jako potopení, ale to co jsem popsal je jiný.Já tu loď jasně potopím, ale počítač mi jí nepřizná..
No už jsem to vypnul...radši

Když vlk tak Grey Wolf

Citovat
Příspěvek  
Přesunuto do správné sekce

Citovat
Příspěvek  
Je nová verze, takže to by mohlo řešit tvůj problém.
BTW - docela dost toho mění takže brzo upgraduju návod.

Citovat
Příspěvek  
Sarroth napsal:
Je nová verze, takže to by mohlo řešit tvůj problém.
BTW - docela dost toho mění takže brzo upgraduju návod.

Děkuji pěkně, budu se těšit Very Happy

Když vlk tak Grey Wolf

Citovat
Příspěvek Re: Problém: SH3 Gen 
Andreas von Ertztete napsal:
No musím přiznat, že mám problém. Když si natáhnu save do SH3 gen a pak spustím hru, vypluju dostanu se do boje a potopím loď, tak mi to počítač nepřizná. Loď zmizí, ale není tam značka jako potopeno a co hůř ani se mi nezapočítá do deníku.A jsou to útoky jak na hladině tak na periskopové hloubce. Dělem i torpédem...Stalo se Vám to už někomu.. Question

Něco podobného se stalo moji maličkosti. Potopil jsem v přístavu 2 křižníky, zaznamenáno vše, po asi 5 dnech se vracím a ejhle, v přístavu jsou zase válečné lodě. Pustím se do nich, potopím a čumím jak tydýt. Žádný zápis, značka nebo tonáž. Dneska jsem při plavbě do daného prostu potopil tanker T3 a vše v pořádku. Pluji asi 5 hodin stejným kurzem a hláška sonaru, že něco jede. Tak se za tím pustím a je to T3. Tak do palebné pozice, odpálím, zásahy, jde to ke dnu a na mapě nic, značka ani tonáž v deníku. Dle mého názoru jsem potopil stejnou loď podruhé, prostě byla opět vygenerována a plavala si dále po prvním potopení stejnou trasou. To samé bylo asi i u těh křižníků, byly na stejném místě a  shodné označení jako ty, co jsem potopil prvně. Asi je někde drobná chyba. Budu koumat dále.
Přeji pěkný lov, plujte tiše a pomalu. Rolling Eyes

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1