|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.

Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: Většinou U-65, jinak kasárna Kiel v reálu Praha
Medaile: 7 ( více...)
|
 Problém: SH3 Gen
No musím přiznat, že mám problém. Když si natáhnu save do SH3 gen a pak spustím hru, vypluju dostanu se do boje a potopím loď, tak mi to počítač nepřizná. Loď zmizí, ale není tam značka jako potopeno a co hůř ani se mi nezapočítá do deníku.A jsou to útoky jak na hladině tak na periskopové hloubce. Dělem i torpédem...Stalo se Vám to už někomu..
16. 09. 2006, 13:02 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
No mě se už několikrát stalo, že na mapě nebyla značka, ale loď mě to započítalo(v deníku), ale to se mě dělo i před SH3 Gen. Takže nevím.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
16. 09. 2006, 16:23 |
|
 |
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.

|
Sarroth napsal:No mě se už několikrát stalo, že na mapě nebyla značka, ale loď mě to započítalo(v deníku), ale to se mě dělo i před SH3 Gen. Takže nevím. 
Občas se mi stalo, že se mi započítala i srážka 2 lodí jako potopení, ale to co jsem popsal je jiný.Já tu loď jasně potopím, ale počítač mi jí nepřizná..
No už jsem to vypnul...radši
16. 09. 2006, 21:58 |
|
 |
Sarroth

|
Přesunuto do správné sekce

18. 09. 2006, 21:46 |
|
 |
Sarroth

|
Je nová verze, takže to by mohlo řešit tvůj problém.
BTW - docela dost toho mění takže brzo upgraduju návod.

21. 09. 2006, 16:42 |
|
 |
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.

|
Sarroth napsal:Je nová verze, takže to by mohlo řešit tvůj problém.
BTW - docela dost toho mění takže brzo upgraduju návod.
Děkuji pěkně, budu se těšit
21. 09. 2006, 16:50 |
|
 |
elksar
Kapitän z. S.

Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
 Re: Problém: SH3 Gen
Andreas von Ertztete napsal:No musím přiznat, že mám problém. Když si natáhnu save do SH3 gen a pak spustím hru, vypluju dostanu se do boje a potopím loď, tak mi to počítač nepřizná. Loď zmizí, ale není tam značka jako potopeno a co hůř ani se mi nezapočítá do deníku.A jsou to útoky jak na hladině tak na periskopové hloubce. Dělem i torpédem...Stalo se Vám to už někomu.. 
Něco podobného se stalo moji maličkosti. Potopil jsem v přístavu 2 křižníky, zaznamenáno vše, po asi 5 dnech se vracím a ejhle, v přístavu jsou zase válečné lodě. Pustím se do nich, potopím a čumím jak tydýt. Žádný zápis, značka nebo tonáž. Dneska jsem při plavbě do daného prostu potopil tanker T3 a vše v pořádku. Pluji asi 5 hodin stejným kurzem a hláška sonaru, že něco jede. Tak se za tím pustím a je to T3. Tak do palebné pozice, odpálím, zásahy, jde to ke dnu a na mapě nic, značka ani tonáž v deníku. Dle mého názoru jsem potopil stejnou loď podruhé, prostě byla opět vygenerována a plavala si dále po prvním potopení stejnou trasou. To samé bylo asi i u těh křižníků, byly na stejném místě a shodné označení jako ty, co jsem potopil prvně. Asi je někde drobná chyba. Budu koumat dále.
Přeji pěkný lov, plujte tiše a pomalu.
|
24. 09. 2006, 18:56 |
|
 |
|
Právě je 21. 03. 2025, 02:55 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|