Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Utocny svaz
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
nová kariéra, první patrola- ještě před vstupem Anglie do války jsem stihl proplout Doverskou úžinou (nehraju na palivo, měl jsem typ VIIB), což je v GWX 1.03 později už téměř nemožné...
4.9 jsem uz hlídkoval západně od Británie- a 8.9 jsem potopil HMS Illustrious, která plula v TF spolu s BB Nelson...
tři torpéda a šla dolů, eskorta mě nezachytila, bohužel jsem později v téže patrole padl za obět polskému DD, ktery hlídkoval jižně od Anglie- prvnímí třemi salvami ze vzdálenosti 4,5km mě dvakrát trefil, a později dodělat hlubinnýma bombam...

Naposledy upravil Wara dne 27. 08. 2007, 11:00, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Útok na útočný svaz je kupodivu docela brnkačka - potopit letadlovku není problém. Divím se, že ten svaz většinou nemá letecké krytí (v GW možná už jo??).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Alferi napsal:
Útok na útočný svaz je kupodivu docela brnkačka - potopit letadlovku není problém. Divím se, že ten svaz většinou nemá letecké krytí (v GW možná už jo??).

No pokud Letadlovku nezasáhneš :)Tak odstartujíSmile

V GW netuším ale nejspíš tě kní nenechaj ani přiblížit Idea

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Alferi napsal:

v pozdějších fázích války ano, ale 8.9.39 ještě neměli Smile

Citovat
Příspěvek  
Wara napsal:
Alferi napsal:

v pozdějších fázích války ano, ale 8.9.39 ještě neměli Smile

V norský kampani jsem potopil letadlovku, ale než šla ke dnu stačila asi vypustit dva ptáčky, protože se kolem mě začali motat dva swordfische a odkud by se jinak vzali než z její paluby.

Citovat
Příspěvek  
Mám jenom mod Improved U-boats - jak ošetřuje realističnost nevím. Ale útočný svaz si na hlídce zatím vždy počínal jak na špacíru (po celou dobu války).
Startovat ledadla z paluby jsem ještě neviděl, tak příště zkusím jenom poškádlit některou doprovodnou loď (ať je s nima nějaká legrace Smile ).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Tak to já přímo taky neviděl, ale nicméně jednou jsem neúspěšně stíhal útočný svaz u Sev. Afriky a lítak kolem mne jeden palubní hydroplán za druhým...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Tak konecne sem se dockal !

Jsa na prvni patrole ( vsechno jsem smazal a zacal novou karieru na ( 94% real s pouzitim WO dustojnika ) potkal jsem cestou primo celne Task Force ... Vedel jsem o nem z hlaseni ale jelikoz jsem ja smeroval zapadne a TF severne cca 70 km ode me, ani jsem se nepokousel ho stihat - frcel fofrem. Jake bylo me prekvapeni kdyz se mi v severozapadnim rohu kvadrantu AM36 zacala sekat hra ( slabsi komp, ale idealni pro lokalizaci konvoju  Laughing ) zpomalil jsem rychlost hry a behem chvilicky se mi pred cumakem vyloupnul TF., jenz zmenil smer asi na Loch Ewe. Nadsenim rozechven, zapomnel jsem stahnout pruzkumnej periskop coz vzhledem ke krasnemu slunecnimu dni ( cas 12:19 ) byla hruba chyba. WaV me zmercil a sel po me, dusledkem cehoz jsem nestihnul zaujmout postaveni. Nicmene po chvili hrani ho si na klickovanou odvazil jsem se vystrcit periskop a zrovinka me mijela { 400 m ode me } jeji Velicenstvo  HMS Illustrious  Very Happy . Bleskovy prikaz W oficirovi, salva 2 uhoru, rozptyl 0, magnet 10m = 2 zasahy, dalsi salva  2 uhoru = dalsi 2 zasahy. Otocit zadkem vzad zadni torpedo, letadlovka klickuje, je skoro kolme ke me - takze narazova roznetka na 4m a pal, zasah a She's going down  Twisted Evil .
Krasnejch poctivejch 23 000 BRT hned na prvni patrolu + nejaky ty merchanti .... parada ... teda az dokud sem se navratil na zakladnu -  Schuhart dostal Zeleznej kriz za potopeni Courageus ale ja za to samy nedostal  NIC
 Sad  Shocked  Mad  Crying or Very sad  Evil or Very Mad  Exclamation  Question

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
citace:
....Schuhart dostal za potopení Courageous železnej kříž a já nic....

Jo jo, život je bezpráví.... Very Happy

Citovat
Příspěvek  
gratuluji k potopeniu lietadlovky.  Smile Mne to robí to isté,  kompík je síce poriadna mašina ale akonáhle je v okolí veľká koncentrácia lodí - konvoj, TF, prístav, na x2048 už to seká a to je signál bližiacej sa koristi.  Very Happy

Pravidla fóra Rady ohledne psaní na DF Ponorkářův slovník Hledat

Citovat
Příspěvek  
Jsme na tom hoši stejně Very Happy Nicméně je to vynikající lokalizace nepřítele Very Happy Very Happy Very Happy

Citovat
Příspěvek  
No to já si spíš pokaždý v tGW když byla nouze o úlovek zajel do Loch Ewe. 5 hlídek po sobě tam byl zaparkovanej Nelson. Takže i tady se dá naškubat. V GWX se k němu nedostanu ani na 8 km. Crying or Very sad

Citovat
Příspěvek  
Laughing  a patrolla je o tom chodit do pristavu a potapat tam stale jednu lod?  Rolling Eyes

Citovat
Příspěvek  
ivis92 napsal:
No to já si spíš pokaždý v tGW když byla nouze o úlovek zajel do Loch Ewe. 5 hlídek po sobě tam byl zaparkovanej Nelson. Takže i tady se dá naškubat. V GWX se k němu nedostanu ani na 8 km. Crying or Very sad

Do přístavu nejezdím stačilo mě jednou už na verzi 1.4b a tam Fiji.
Ted si na ty obříky chci počkat namoři Smile

Citovat
Příspěvek  
je to pekné keď si prakticky zadarmo uchmatneš 35K brt, ale o inom je chytiť TF a prepadnúť na otvorenom mori...

Pravidla fóra Rady ohledne psaní na DF Ponorkářův slovník Hledat
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další