|
Strana 1 z 2
|
Autor |
Zpráva |
Miller
Stabsgefreiter
Naloděn: 18.9.2006
Medaile: 2 ( více...)
|
Problém: Záhadné mizení nakoupených torpéd.....
Zravim Vlci,mám další problém,po té co jsem vyřešil načítání i renow,tak jsem přišel na další problém.Na základně,když se připravuji na další misi,tak samozřejmě nakupuju torpéda a další vybavení,ale k mému zjištění,když začínám misi,tak torpéda jsou ůplně jiná,než jsem si vybral inak všechno je v poho,jak změny kulometů,tak vybavení,ale torpéda ne.Ještě napíšu,že používám ponorku IXB a jsem u 11 flotily,která tyto ponorky nepoužívala,už to je mi záhadou,ale nechal jsem se převelet kvůli ponorce XXI,která by měla být od roku 1944,tak jsem zvědav,ale ponorka z 12 flotily mi zůstala možná kvůli tomu mi mizj torpéda,ale pochybuji.Jinak kdo by chtěl poradit jak si zvýšit renow,tak rád pomůžu,předem píšu,že to není cheatama a nebo trainerem.Myslim,že když člověk potopí 7 torpédoborců,kteří ho ohrožují na životě a dostane za to ani ne 1000 renow,tak je to podle mě hovadina,takže jsem si to trochu poupravil Sna d mi to nebudete zazlívat.Tak děkuji moc za rady.Šťastný LOV!!!!!!
Naposledy upravil Sarroth dne 25. 10. 2007, 09:59, celkově upraveno 1 krát.
|
12. 08. 2007, 15:36 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
12. 08. 2007, 18:28 |
|
|
elksar
Kapitän z. S.
Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
..torpéda..
......" připravuji na další misi,tak samozřejmě nakupuju torpéda a další vybavení,ale k mému zjištění,když začínám misi,tak torpéda jsou ůplně jiná,než jsem si vybral"......
U mne se toto stává téže (mám origoš). Zachoval jsem ale čistou hlavu a šel na to od lesa. Po návratu na základnu provedu vše okolo co potřebuji,povfíšení,metálování,odbornosti, počumím na co potřebuji a...) a pak naposled vstoupím do dílen, provedu patřičné zdokonalení, když je a mám čím platit, naposledy končím nákupem patřičných torpéd a hned jdu na misi. Jakmile po nákupu torpéd jdeš do jiné položky, tak vybavení torpédy se vrátí do původního nastavení ve hře. Nevím kde to je a ani mne to nezajímalo. Tak to tedy dělám já a vyhovuje to. "Lovu zdar"...
13. 08. 2007, 07:04 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
13. 08. 2007, 08:15 |
|
|
Tajpan
Stabsgefreiter
Naloděn: 21.6.2007
Medaile: 3 ( více...)
|
klasika, citácia:
1. Nevylepšujte nebo neměňte nic na vaší ponorce při první hlídce nové kariéry před opuštěním přístavu.
2. Při následujících hlídkách nic nevylepšujte po skončení hlídky, ale až před vyplutím na následující hlídku. Pamatujte:
- na základně po připlutí z hlídky = žádný upgrade
- na základně těsně před vyplutím na novou = OK můžete měnit a vylepšovat
_________________ 7. flotila
|
13. 08. 2007, 10:05 |
|
|
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
|
13. 08. 2007, 14:23 |
|
|
Milan L.
Oberfähnrich z. S.
Naloděn: 22.8.2007
|
Pro všechny: Mám větší problém. Nejen že se mi naládují úplně jiná torpéda (a zmizí co jsem koupil) i když je doplním jako poslední před vyplutím. A pokaždé stejná, základní. Ale když koupím ponorku IXD2 a chci na moři přebít z panelu zbraní, torpéda začnu z externích pozic přesouvat do interních zásobníků, náhle se odporoučí celý panel, všechna torpéda zmizí a ukazují se jen při přejíždění myší přes panel. A to je konec- asi za minutu systém vyhodí obligátní hlášení o chybě v aplikaci a pak už jen reinstall. Udělá mi to vždy, s češtinami i bez nich i s patchem 1.4b. A to mám hru originál a čistou-žádný mód. Už nevím co s tím. Vyšší třídy ponorek si asi nezahraju.
Nemůžete někdo poradit? Systém (XP) je OK, reinstall nemá cenu, chyba se vždy opakuje. Zkoušel jsem hrát "poctivě" bez cheatů, ale je to totéž. Už si nevím rady.
Dík za každou radu!
|
12. 10. 2007, 10:13 |
|
|
Ragnaar Salt
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 12.9.2006
Ponorka: U-862,
Medaile: 3 ( více...)
|
Už se to tu řešilo. Můžeš si to najít, ale závěr byl zhruba takový: přetahovat torpéda postupně, při hromadném zadání asi začínají námořníci stávkovat Každopádně nejde o univerzální chybu, protože mě se to ještě nestalo (aspoň zatím na VIIB a IXD2).
12. 10. 2007, 10:56 |
|
|
Milan L.
Oberfähnrich z. S.
|
Pro Ragnar Salt: Jenže já je nepřetahuju postupně, po jednom, uchopím torpédo a v momentě kdy jej chci uložit do zásobníku
(přesun z externího do interního) tak to blikne a zmizí celý obsah panelu. Při přejetí myší nad panelem se na chvíli zobrazí, ale při pokusu o uchopení se začnou vymazávat i ty schránky a následuje obligátní mikrosoftí "...ve hře došlo k závadě a bude uzavřena." Tečka konec. Udělá to vždy a při každé instalaci, ať s češtinami nebo v originále buď s cheatem v renownu i naprosto poctivě. Prostě jak si koupíte vlastní ponorku= strašlivé problémy. Co s tím? Já tu nic podobného nenašel. A hra je opravdu originál, bez módů, až na tu strašlivou StarForce. Království za radu! Já tu nic nenašel. Dík.
Ještě editace: neděje se to u základní ponorky co dostanu a zatím jsem to nezpozoroval ani u IX-C. Zato naprosto pokaždé u IXD2.
Naposledy upravil Milan L. dne 12. 10. 2007, 11:45, celkově upraveno 1 krát.
|
12. 10. 2007, 11:39 |
|
|
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
Vim, ze ti to ted asi moc nepomuze, ale zkus si tam dat nejakej mod, a zkusit to v nem, ale je to - tonouci se stebla chyta .
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
12. 10. 2007, 11:45 |
|
|
Milan L.
Oberfähnrich z. S.
|
Pro mysaka_Boba: nic platné, mód nemód od IXD2 až po XXI panel torped nefunkční. U IXC funguje pouze s tím, že hra nasadí torpéda základní řady podle své vůle. Zakoupená torpéda jsou odebrána. Zásah StarForce(?!) Vše funguje pouze u ponorky kterou vám hra přidělí. Ach jo. Přestávám hrát.
|
12. 10. 2007, 14:19 |
|
|
mysak_bob
|
tak to jeste zkus reinstalnout s tim, ze odeberes i Starforce
a po instalaci si tam das osetreni NoCD
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
12. 10. 2007, 14:21 |
|
|
Milan L.
Oberfähnrich z. S.
|
Pro Myšáka _Boba: Bez odebrání StarForce NoCD nefunguje? Já totiž mám ještě asi 3 hry se SF (IL-2, Blitzkriega2 a pod.) a když ji odeberu nepůjdou.
|
12. 10. 2007, 14:45 |
|
|
mysak_bob
|
hmm, tak to ti uz nic dalsiho neporadim
Die Kapitane transport
|
12. 10. 2007, 14:48 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
SF je šmejd..."ošetři" všechno.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
12. 10. 2007, 14:55 |
|
|
|
Právě je 07. 09. 2024, 13:38 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 2
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|