Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1
Takový banální problém s načítáním....
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Takový banální problém s načítáním.... 
Tak myslim,že jsem dobrázdil moře Sad Při načítání sejvů se normálně spustí hra,ale po cca 5sec. ,když už jsem ve hře,tak to nejednou s čista jasna nahlásí,že ponorka byla ztracena a všichni zahynuli,při tom sem sám na otevřeném moři,nikde nikdo,jen je zarážející,že když jsem pod hladinou na periskopové hloupce,tak při ukončení kvůli zmiňovanému problému vidim v okně,kde je shrnutí mise,že hlídkové stanoviště mám obsazený Smile asi žabý muže mám.Nejdřív jsem si myslel,že když jsou chlapi na hlídce a já pod vodou tak se mi do ponorky valí voda poklopem,a proto po 5sec umřu,ale pochybuji,že vývojáři měli tak bujnou fantazii Very Happy  Zkoušel jsem taky plno jiných uložených sejvů,ale pořád to stejný,už nevim co mám dělat,fungujou jen sejvy na základně před misí a po misi.Prosím help me!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
v tomto pripade som to riesil novou karierou  Laughing  Wink

Citovat
Příspěvek  
Rado napsal:
v tomto pripade som to riesil novou karierou  Laughing  Wink

A myslíš,že by to mohlo dělat to,že hru nemám nainstalovanou,ale jen zkopírovanou z jednoho compu na druhý?

Citovat
Příspěvek  
No já si myslím a jak už jsem naznačil, překopírování hry je nestandartní a tudíž se hra může chovat nestandartně. Asi  nejrozumnější by bylo sehnat si instalačku. Wink

Naposledy upravil Panchus dne 13. 08. 2007, 20:51, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Takže si to naposled zopakujem Exclamation Save se dělá jen pokud si na hladině a v okolí není žádná další lod
Orig fošna stojí cca 300 sk,což si myslím že je akceptovalná částka pro všechny
Udělej vše jak je to na foru popsáno  a nebudeš mít  žádné problemy

Osobní složka |
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Herr Flick napsal:
Takže si to naposled zopakujem Exclamation Save se dělá jen pokud si na hladině a v okolí není žádná další lod
Orig fošna stojí cca 300 sk,což si myslím že je akceptovalná částka pro všechny
Udělej vše jak je to na foru popsáno  a nebudeš mít  žádné problemy

Tak je to už v poho a nemyslim si,že by na to měl vliv to,jestli je hra originální nebo ne,prolezl jsem zde snad všechno a vypadá to,že víc lidí má problémy spíše z originální koupenou hrou než-li neorig. Very Happy  ale to jen tak na závěr.Jinak díky moc!!!!!!!

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1