|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
Miller
Stabsgefreiter
Naloděn: 18.9.2006
Medaile: 2 ( více...)
|
Kam nakopírovat sejvy??????
Zdravim všechny vlky
Mohl by mi někdo napsat cestu kam mám zkopírovat mé zálohované sejvy?Zkoušel jsem to Documen a Setting/Dokumenty/SH3/data/cfg/Careers/a mojí složku (Miller)se sejvy.............takže tam je Player a Miller,ale když spustím hru,tak tam mám jen ten dafaultní profil.Nevim co dělat,mám tam komplet všechno..................Ještě pro informaci napíšu,že hru mám jen zkopčenou ne nainstalovanou z důvodu nového compu a nenalezení instalačky
|
08. 08. 2007, 18:31 |
|
|
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
no, jeste ti tam nechybi mezi DaS a Dokumenty - User ?
aspon ja to tak mam
ale nevim, jestli nebude zakopanej pes v tom, ze to mas prekopirovany
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
08. 08. 2007, 18:35 |
|
|
Miller
Stabsgefreiter
|
mysak_bob napsal:no, jeste ti tam nechybi mezi DaS a Dokumenty - User ?
aspon ja to tak mam
ale nevim, jestli nebude zakopanej pes v tom, ze to mas prekopirovany
jo to tam mám taky omlouvám se.
|
08. 08. 2007, 18:47 |
|
|
Panchus
Fähnrich z. S.
Naloděn: 10.3.2007
Ponorka: VIIC U-667
Medaile: 6 ( více...)
|
Nevím jestli ti to pomůže, ale já jsem vždy zálohoval celou složku SH3 (Dokumenty) a po reinstalu jsem spustil hru, ta si sama znovu vytvoří složku SH3 a tu jsem pak přepsal tou zálohou. Nikdy to neselhalo...Samozřejmě za podmínky použití stejné verze nebo modu. Bez instalace to však může fungovat jinak.
|
08. 08. 2007, 23:14 |
|
|
Miller
Stabsgefreiter
|
Panchus napsal:Nevím jestli ti to pomůže, ale já jsem vždy zálohoval celou složku SH3 (Dokumenty) a po reinstalu jsem spustil hru, ta si sama znovu vytvoří složku SH3 a tu jsem pak přepsal tou zálohou. Nikdy to neselhalo...Samozřejmě za podmínky použití stejné verze nebo modu. Bez instalace to však může fungovat jinak.
Vyřešeno...Díky moc za rady
|
11. 08. 2007, 20:01 |
|
|
|
Právě je 07. 09. 2024, 13:23 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|