Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 2 z 20
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Další
Přihlášky do 33. flotily
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
No s Danovem, řešíme určité problémy, které mu brání v ostrém nasazení. Nicméně sraz(dohoda/zúčasnění testu) na Skype.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek Dnes nenasazen 
Podle posledních prognóz se mé testování trochu oddálí a v současné chvíli nejsem schopen říct jak moc to bude. Mám jisté technické problémy s připojením (možná to znáte: nastavení routeru, natavení NATu atd. /s těmito věcmi nemám zkušenosti Shocked  takže budu muset kontaktovat providera/),.
Dnešní boje jsou pro mě tím pádem tabu a tak přeji alespoň všem zúčastněným dobrý lov (!) a hlavně co nejlepší zážitek !   Laughing

S pozdravem Kpt. Danov za U-200

Citovat
Příspěvek  
Žádám o přijetí k 12.flotile a ponorky IXD-2  U861  Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Registrujem požiadavku, a vítam ťa na palube. Predbežne ťa zapisujem medzi členov flotily, ale musíš prejsť dvoma online testmi na overenie stability.... Skontaktuj sa s mysakom_bobom nech to s tebou testne, prípadne ak budem mať čas prídem aj ja.  Wink

Pravidla fóra Rady ohledne psaní na DF Ponorkářův slovník Hledat

Citovat
Příspěvek  
Smile ok každej den kolem páté a šeste mam čas až do večera.o víkendu víc ale jak kdy Cool

Citovat
Příspěvek žádost 
Žádám o přijetí k 12.flotile a ponorku IXD-2 U852. S IXD-2 zatím nemám zkušenosti, ale jinak mám za sebou  4 cca roční kariéry na VII a jednu kompletní 1939-1945 na II, VII, IX a XXI samozřejmě v singlu.
PS. neodpustím si jeden dotaz: podařilo se někdy v lize vypálit všechny ryby včetně těch 12ti externích?
PS2: žádosti přes Námořnické spolky asi nefungují.

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek Re: žádost 
Ragnaar Salt napsal:
Žádám o přijetí k 12.flotile a ponorku IXD-2 U852. S IXD-2 zatím nemám zkušenosti, ale jinak mám za sebou  4 cca roční kariéry na VII a jednu kompletní 1939-1945 na II, VII, IX a XXI samozřejmě v singlu.
PS. neodpustím si jeden dotaz: podařilo se někdy v lize vypálit všechny ryby včetně těch 12ti externích?
PS2: žádosti přes Námořnické spolky asi nefungují.

No to se nám to tu pěkně rozrůstá... Smile

Pro oba platí to samé, Sarroth nebo Myšák vás po dohodě otestují a pokud bude vše v pořádku rádi vás uvidíme
ad PS1: interní to jo a výjimečně pár ext. na doražení, ale všechny ext. to opravdu ne Wink
ad PS2: tam tě přizvu až po přijetí Wink

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek to 313_Vinky a Ragnaar Salt 
pokud budete mit zajem, tak prvni zkusebni plavbu muzeme provest dnes od cca 21.00 - 21.15  Wink

dejte vedet tady na foru na PM

to R.S. :dale si nainstaluj (pokud nemas) Skype

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
to mysak_bob

Škoda, dnes se už k PC nedostanu. Kdyby se náhodou zadařilo, tak se včas ozvu. Zítra jsem k dispozici nepřetržitě od rána do středy odpoledne. Skype mám (viz BBpodpis)

to Günther Königg

ad PS1: interní to jo a výjimečně pár ext. na doražení, ale všechny ext. to opravdu ne  
-Jj. to jsem tušil, takže jediná výhoda IXD-2 je ve vyšší rychlosti na hladině.
ad PS2: tam tě přizvu až po přijetí
- to doufám  Wink , ale schválně: přes Námořnické spolky v liště nahoře lze zažádat o vstup do flotily, takže mám už několik dní napsanou poznámku: " Vaše členství v tomto spolku čeká na odsouhlasení.   "

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
to Ragnaar Salt: tak vítam ťa medzi nami.  Smile
Ak budem mať čas, tak dnes, zajtra a v ďalšie dni okolo 21:00 môžem byť prítomný na testoch  Wink

Pravidla fóra Rady ohledne psaní na DF Ponorkářův slovník Hledat

Citovat
Příspěvek  
kamikadze napsal:
to Ragnaar Salt: tak vítam ťa medzi nami.  Smile
Ak budem mať čas, tak dnes, zajtra a v ďalšie dni okolo 21:00 môžem byť prítomný na testoch  Wink

Díky moc. Zatím se s mysak_bob pokoušíme najít nějaký termín na kterém se shodnem.

Osobní složka

Citovat
Příspěvek AAR to mysak_bob 
Hlásím, že jsme spolu s 313_Vinky úspěšně napadli konvoj chráněný jednou fregatou a dvěma korvetami.
Výsledky:

313_Vinky:
3x C2, 1x T3, Flower korv. a Black Sv. fregata tj. 30 847+2200 t

Rag:
Libr. cargo, C3 a Small Merch. tj. 17 766t

3 lodě zůstali za konvojem poškozené (nebyl /v reálu/ čas na doražení)

Dotaz na závěr: na mapě jsem měl 5 symbolů potopených lodí a s pěti jsem také počítal do výsledků. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
Ragnaar Salt napsal:
ad PS2: tam tě přizvu až po přijetí
- to doufám  Wink , ale schválně: přes Námořnické spolky v liště nahoře lze zažádat o vstup do flotily, takže mám už několik dní napsanou poznámku: " Vaše členství v tomto spolku čeká na odsouhlasení.   "

Tj flotila tam je jako spolek, ale přijetí se vyřizuje přes téma přihlášky - po testech to teprve odsouhlasim ( až tě Mysak oznaci za akceschopneho Wink )

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek spolek 
Neboj, jsem v obraze.  Wink  To bylo jen takové malé rýpnutí, jestli si někdo přečetl pravidla fóra jako takového. Viz FAQ : uživatelské skupiny.
 Hlavní je, že jsem zprovoznil mulťák a s Mysakem si taky jistě brzy najdeme čas. O svou akceschopnost strach nemám, i když netvrdím, že není co zlepšovat.

Osobní složka

Citovat
Příspěvek pro velitele flotily 
kapitan 313_Vinky je zpusobily ligy (2 testy OK), dalsi testy nechavam na uvazeni velitele flotily  Wink

kapitan Ragnaar Salt - zatim 1 test OK, na druhy cekame.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 2 z 20
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Další