|
Strana 3 z 12
|
Udělám ...
Pokusím se mu ujet po hladině. |
|
0% |
( 0 ) |
Pokusím se mu ujet pod hladinou. |
|
4% |
( 8 ) |
Zaútočím na něj na hladině. |
|
1% |
( 3 ) |
Zaútočím na něj pod hladinou |
|
18% |
( 32 ) |
Dám tichej chod a začnu se potápět co nejvíce to jde. |
|
30% |
( 53 ) |
Nebudu dělat nic. |
|
1% |
( 2 ) |
Nevím, záleží na situaci. (počasí, jeli noc nebo den,vzdálenost, poloha...) |
|
42% |
( 73 ) |
Celkem hlasů : 171
|
|
Autor |
Zpráva |
Lachtan
Stabsgefreiter
Naloděn: 27.7.2007
Ponorka: IXC rok 1943 - zima
Medaile: 2 ( více...)
|
old_Mr_Grim napsal:no jo ale to ma jednem VEEEEELKEJ hacek
za prve takhle muzes dostat jen 2 DD a za druhe kdyz takhle dostasen ty dva DD, tak uz nedostanes z periskopovy hloubky nic (leda by ses vynoril a pouzil UZO) a to bych rek, ze je lepsi nechat na sebe (teda radsi vedle sebe ) par sudu nez prijit o periskopy
Tak to s tebou naprosto souhlasim, mozna tak dobre, kolmo k nemu a pak plnej vykon a par sudu na zadek.
Ale jinak bychse toho az lek, kdyz hraju tGW tak si tohle nedovolim
_________________ Veni, vidi, vici
|
01. 08. 2007, 18:02 |
|
|
Herr Flick
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: Miroslav okr ZNOJMO,BRNO
Medaile: 10 ( více...)
|
Re DD
Postuji jen za sebe, GWX+manual zaměřování,potřebuju 1 minutu na zjištění rychlosti+další čas na výpočet AoB,při takto vzniklé situaci není čas na výpočet těch válů.Takže ALARM,a pak se cca 3-8 hodin snažit o únik....
OT posádka mojí U66 to přežila se solidním hullem těch zmíněných 8 hodin herního času,DD pak zdrhli, jenže tam na místo kde se vynořila U66 zavolali cca 3 AVRA....
Naposledy upravil Herr Flick dne 01. 08. 2007, 18:50, celkově upraveno 1 krát.
01. 08. 2007, 18:38 |
|
|
Lachtan
Stabsgefreiter
Naloděn: 27.7.2007
Ponorka: IXC rok 1943 - zima
|
Re: Re DD
Herr Flick napsal:Postuji jen za sebe, GWX+manual zaměřování,potřebuju 1 minutu na zjištění rychlosti+další čas na výpočet AoB,při takto vzniklé situaci není čas na výpočet těch válů.Takže ALARM,a pak se cca 3-8 hodin snažit o únik....
Tak ty si taky blazen, kdyz hrajes GWX na 94% real. Kdyz to vsechni delas sam, neni tak real, v ponorce byly lidi na kazdou praci zlast, kdyz jsme u toho zamerovani manulne
_________________ Veni, vidi, vici
|
01. 08. 2007, 18:46 |
|
|
okurkovy nalev
Stabsobergefreiter
Naloděn: 21.7.2007
Ponorka: 7 C
|
Jejda skousel jsem v misi Bismarc potopit Georga peryskopem ale nak to nevislo mel jsem celivost trupu
82% mustek kulas v zadku a frajer si plul dal a jeste mi potopil pritele Bismarca nevadi stejnak me nebavilo
ho chranit za dara Nelson je bachratej frajer do toho se mi nechce
_________________ ZRala Okurka dobra okurka
|
05. 08. 2007, 20:41 |
|
|
Tajpan
Stabsgefreiter
Naloděn: 21.6.2007
Medaile: 3 ( více...)
|
Lachtan napsal:Herr Flick napsal:Postuji jen za sebe, GWX+manual zaměřování,potřebuju 1 minutu na zjištění rychlosti+další čas na výpočet AoB,při takto vzniklé situaci není čas na výpočet těch válů.Takže ALARM,a pak se cca 3-8 hodin snažit o únik....
Tak ty si taky blazen, kdyz hrajes GWX na 94% real. Kdyz to vsechni delas sam, neni tak real, v ponorce byly lidi na kazdou praci zlast, kdyz jsme u toho zamerovani manulne
som iného názoru.
Hraj som GWX+s automatickým zadávaním údajov. A priznám sa , operačná hlbka bola zväčša do 10m, a to bohato stačilo. Vysunúť periskop, locknúť, chvílu vydržať, odpáliť a zásah. A dokonca aj na DD ,ktoré okolo mna krúžili v kruhu.
Radšej mám manuálnu strelbu. I ked pritom občas strácam nervy (búrka), občas netrafím z vyloženej požície (dosť často zabudnem niečo skontrolovať) , príliš málo času a dalšie veci, je to podla mna reálnešie ako strielať "aimbotom".
A že takto je úspešnosť strelby cca 50% (plus chybné torpeda, odrazenie), to mi nevadí. I ked nadávam ako pohan.
_________________ 7. flotila
|
05. 08. 2007, 23:02 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Tajpan napsal:Lachtan napsal:Herr Flick napsal:Postuji jen za sebe, GWX+manual zaměřování,potřebuju 1 minutu na zjištění rychlosti+další čas na výpočet AoB,při takto vzniklé situaci není čas na výpočet těch válů.Takže ALARM,a pak se cca 3-8 hodin snažit o únik....
som iného názoru.
Hraj som GWX+s automatickým zadávaním údajov. A priznám sa , operačná hlbka bola zväčša do 10m, a to bohato stačilo. Vysunúť periskop, locknúť, chvílu vydržať, odpáliť a zásah. A dokonca aj na DD ,ktoré okolo mna krúžili v kruhu.
Radšej mám manuálnu strelbu. I ked pritom občas strácam nervy (búrka), občas netrafím z vyloženej požície (dosť často zabudnem niečo skontrolovať) , príliš málo času a dalšie veci, je to podla mna reálnešie ako strielať "aimbotom".
A že takto je úspešnosť strelby cca 50% (plus chybné torpeda, odrazenie), to mi nevadí. I ked nadávam ako pohan.
Na tohle téma tady byla už dávno velice dlouhá debata...a dopadlo to tak, že nejvíce reálné je "asistence důstojníka" takže zlatá střední cesta, v ponorce tuto činnost mělo opravdu na starost mnohem více lidí ne jeden(který se v tomto případě stará NAPROSTO o vše a najednou).
Ale druhá věc je samozřejmě co koho baví a z čeho(při čem) má tak nějak větší požitek. Takže každému dle gusta.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
05. 08. 2007, 23:31 |
|
|
Tajpan
Stabsgefreiter
Naloděn: 21.6.2007
Medaile: 3 ( více...)
|
Sarroth napsal:Tajpan napsal:Lachtan napsal:Herr Flick napsal:Postuji jen za sebe, GWX+manual zaměřování,potřebuju 1 minutu na zjištění rychlosti+další čas na výpočet AoB,při takto vzniklé situaci není čas na výpočet těch válů.Takže ALARM,a pak se cca 3-8 hodin snažit o únik....
som iného názoru.
Na tohle téma tady byla už dávno velice dlouhá debata...a dopadlo to tak, že nejvíce reálné je "asistence důstojníka" takže zlatá střední cesta, v ponorce tuto činnost mělo opravdu na starost mnohem více lidí ne jeden(který se v tomto případě stará NAPROSTO o vše a najednou).
Ale druhá věc je samozřejmě co koho baví a z čeho(při čem) má tak nějak větší požitek. Takže každému dle gusta.
to vieš, prišla nová krv.
Máme "obrovské" skúsenosti z offline, neskutočné množstvo zážitkov, postrehov, názorov a tipov. A určite sa budú niekoré veci znovu , pri všetkej počestnosti , preberať na fore.
_________________ 7. flotila
|
06. 08. 2007, 05:09 |
|
|
Sarroth
|
Tajpan napsal:to vieš, prišla nová krv.
Máme "obrovské" skúsenosti z offline, neskutočné množstvo zážitkov, postrehov, názorov a tipov. A určite sa budú niekoré veci znovu , pri všetkej počestnosti , preberať na fore.
Ale ano v pořádku, v tom vám nikdo myslím nebrání, hlavně když to bude ve správných tématech Jinak můj příspěvek byl čistě pro doplnění infa/faktu ohledně dané věci.
Naposledy upravil Sarroth dne 06. 08. 2007, 13:53, celkově upraveno 1 krát.
06. 08. 2007, 13:52 |
|
|
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
Che che...
Včera se mi stala veselá věc. Jedinné, čeho lituju je to, že sem na to čuměl jak na zrození a zapoměl dělat screeny.
Plul jsem západně okolo Irska a hasím si to do hlídkového sektoru k Islandu, když se objeví příchozí radarové vlny. Nu nic, vypnu svůj radar a míjím mnou odhadovaný osamělý torpédoborec. Za chvíli se objevil další, tentokráte rychle se blížící. Letadélko, hmm.... Nějak nebyl čas na ponoření a tak jsem si dopřál to potěšení rozsekat osamělého Sunderlanda. Ty velký bedny se tak krásně dají rozsekat sedmatřicítkama...
No ale zpět k tématu. Sunderland mě pochopitelně naprášil, takže ten torpéďák zamířil k mé pozici a brzy se objevil proužek dýmu na obzoru. Byla to jen taková eskortní šmucka, nicméně jsem na ní neměl náladu a na tichý chod jsem tiše mizel pryč. DD byl ale neskutečně důkladný a usilovně tam prohledával oblast, kde jsem měl být, kdybych plul v původním kurzu. No a tak Dlouho se mi motal za zádí, až mě to dožralo a poslal jsem po něm jednu T III. Koukám na stopky, torpédo už to má k DDčku jen 15 sekund, když ho ten trouba zachytil na hydrofon, rozsvítil světlomety do vody a odpálil po něm HEDGEDOGA !!! Já na to chvíli nechápavě čuměl, po čem jako střílí a pak mi to došlo, že přesně z tohle toho směru mělo přiběhnout moje torpédo. No strefil kulový a rozkvetl v detonaci, ale fakt mě to dostalo. Stalo už se někomu něco podobného ???
_________________ Drauf und durch !!!
|
29. 08. 2007, 07:01 |
|
|
313_Vinky
Kapitänleutnant
Naloděn: 17.8.2007
Ponorka: IX-D2 U-861
Medaile: 5 ( více...)
|
Re: Che che...
Riptor von R.I.P. napsal:Včera se mi stala veselá věc. Jedinné, čeho lituju je to, že sem na to čuměl jak na zrození a zapoměl dělat screeny.
Plul jsem západně okolo Irska a hasím si to do hlídkového sektoru k Islandu, když se objeví příchozí radarové vlny. Nu nic, vypnu svůj radar a míjím mnou odhadovaný osamělý torpédoborec. Za chvíli se objevil další, tentokráte rychle se blížící. Letadélko, hmm.... Nějak nebyl čas na ponoření a tak jsem si dopřál to potěšení rozsekat osamělého Sunderlanda. Ty velký bedny se tak krásně dají rozsekat sedmatřicítkama...
No ale zpět k tématu. Sunderland mě pochopitelně naprášil, takže ten torpéďák zamířil k mé pozici a brzy se objevil proužek dýmu na obzoru. Byla to jen taková eskortní šmucka, nicméně jsem na ní neměl náladu a na tichý chod jsem tiše mizel pryč. DD byl ale neskutečně důkladný a usilovně tam prohledával oblast, kde jsem měl být, kdybych plul v původním kurzu. No a tak Dlouho se mi motal za zádí, až mě to dožralo a poslal jsem po něm jednu T III. Koukám na stopky, torpédo už to má k DDčku jen 15 sekund, když ho ten trouba zachytil na hydrofon, rozsvítil světlomety do vody a odpálil po něm HEDGEDOGA !!! Já na to chvíli nechápavě čuměl, po čem jako střílí a pak mi to došlo, že přesně z tohle toho směru mělo přiběhnout moje torpédo. No strefil kulový a rozkvetl v detonaci, ale fakt mě to dostalo. Stalo už se někomu něco podobného ???
Docela sem v šoku že byl te DD tak Inteligentní!!!! Nestalo se mě to ale je to peknej příklad!
pro DD 7/10 za to že se netrefil
|
29. 08. 2007, 10:53 |
|
|
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
|
|
29. 08. 2007, 12:04 |
|
|
Sarroth
|
Dle mého velká náhoda. DD to prostě dělají, hledají a sem tam naslepo něco "pošlou".
29. 08. 2007, 13:57 |
|
|
Wara
Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
Sarroth napsal:Dle mého velká náhoda. DD to prostě dělají, hledají a sem tam naslepo něco "pošlou".
ale zajímavá náhoda, přidává to na pocitu reality...
Naposledy upravil Wara dne 29. 08. 2007, 23:02, celkově upraveno 1 krát.
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
29. 08. 2007, 23:01 |
|
|
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
|
|
30. 08. 2007, 08:21 |
|
|
arlekino
Fregattenkapitän
Naloděn: 17.7.2007
Ponorka: VIIC U-559
Medaile: 19 ( více...)
|
Zaleži jaku ma vzdalenost,pokud 2000 m,tak ponořim a zautočim.
|
18. 10. 2007, 19:47 |
|
|
|
Právě je 10. 11. 2024, 20:47 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 3 z 12
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|