|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
vlasta
Hauptgefreiter

Naloděn: 5.10.2011
Medaile: nic
|
 Ukončení mise
Ahoj,
nevíte, prosím, zda je rozdíl v bodovém hodnocení mezi ukončením mise ještě někde v oceánu nebo až při doplutí na základnu? Samozřejmě za předpokladu, že na cestě na základu už nic nepotopím :-).
Dík za ochotu.
Vl.
|
26. 10. 2011, 23:23 |
|
 |
oresteia
Stabsobergefreiter

Naloděn: 13.10.2011
Medaile: 2 ( více...)
|
před dnem jsem se ptala zkušených kapitánů a prý když domluješ do přistavu a až potom se přes ESC vrátíš do doku,dotsaneš více renown
|
26. 10. 2011, 23:26 |
|
 |
vlasta
Hauptgefreiter

|
A jéje! Průšvih ...
Zase neumím hledat ve fóru ... :-)
Ale největší sranda je, že jsem to fakt hledal, zkoušel různé výrazy atd ... :-)
OK, díky!
Vlasťa
|
27. 10. 2011, 08:05 |
|
 |
Sepp von Ch.
Oberleutnant z. S.

Naloděn: 28.12.2009
Ponorka: VIIC U-552
Medaile: 9 ( více...)
|
Není to úplně přesné, co píše oresteia. Záleží jako vždy na modu, popř. zda jde o vanilku. Ve vanilce to tak bylo, ale v supermodech je to různé.
Stejně je tomu v případě Tvé ne úplně přesné diskuse s Hogenem o odměně za hlídkování v přiděleném sektoru ( http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=2010 ), neboť jako vždy musíš napsat, "na čem jedeš"  Pokud na GWX, jak jsem pochopil, pak ta odpověď "starého" silenthunteráka" není úplně správná, neboť v GWX žádnou odměnu, resp. renown za patrolování v přiděleném sektoru nedostaneš (renown jen v tomto supermodu, a to je myslím už od verze 2.1, získáváš za potopení lodí a sestřelování letadel) . Samozřejmě v jiných modech, jak výše uvedeno, je to různé. Ve "vanilce" (SH3 bez modů) pak renown za to získáváš.
Pokud bys odměnu za hlídkování přesto chtěl i v GWX 3.0 Gold, pak na to přímo pro tuto verzi GWX existuje malý mod, jímž toto upravíš (tuším, že jde Renown Replacement od modera WB).
Sink ´Em all!
Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 27. 10. 2011, 10:07, celkově upraveno 5 krát.
_________________ U-552 
Rudý ďábel-lovec tankerů!
"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."
"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."
Velkoadmirál Karl Dönitz
|
27. 10. 2011, 08:57 |
|
 |
oresteia
Stabsobergefreiter

Naloděn: 13.10.2011
Medaile: 2 ( více...)
|
aghrrrrrr !  to jako v gwx jako **** plnim úkoly atd zbytečně?  ale dle mě i tak dotáhnout ponorku domů je taková malá povinnost
|
27. 10. 2011, 11:09 |
|
 |
pombocz
Oberleutnant z. S.

Naloděn: 30.6.2009
Ponorka: VIIB U-53
Medaile: 3 ( více...)
|
|
27. 10. 2011, 14:12 |
|
 |
vlasta
Hauptgefreiter

|
Díky - omlouvám se, neuvedl jsem: GWX 3.0 Gold.
Ta možnost přímého přepisu konfiguračních souborů je velmi zajímavá - hlavně kvůli jednoduchosti a rychlosti.
I když zrovna úprava počtu získaných bodů za splnění rúzných úkolů je podle mne trošku diskutabilní, protože to si pak mohu nastavit vše na max. a za týden budu víceadmirál a budu mít po postupu :-). Samozřejmě si dělám srandu, ale chápeš - to pak body nejsou srovnatelné s nikým jiným.
Ale kvůli těm úpravám v souborech by možná stálo za to založit na toto téma nové vlákno s jednoznačnou hlavičkou, aby se to dalo snadno nalézt a uvést alespoň pár užitečných úprav.
Nebyl bys ochoten se toho ujmout? Možná by to zajímalo více lidí.
Dík,
Vl.
|
27. 10. 2011, 14:29 |
|
 |
vlasta
Hauptgefreiter

|
Pro Oresteia:
Jo, to je vlasně něco jako povinnost dojít domů z hospody ...
:-))
Vl.
|
27. 10. 2011, 14:37 |
|
 |
|
Právě je 21. 03. 2025, 01:21 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|