|
Strana 47 z 51
|
Autor |
Zpráva |
pombocz
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 30.6.2009
Ponorka: VIIB U-53
Medaile: 3 ( více...)
|
|
28. 03. 2011, 14:04 |
|
|
vMThomas
Obergefreiter
Naloděn: 5.3.2011
Medaile: nic
|
Můj nejvtipnější zážitek byl, když se do mého Bismarcku (warship mód) zasekl britský torpédoborec. Já jsem ho nemohl rozstřílet a on mi nemohl ublížit, nakonec mě ale napadlo zatočit . Screenshot bohužel nemám, nenapadlo mě to vyfotit .
|
28. 03. 2011, 20:16 |
|
|
ŠVÉD LOCKERSSON
Kapitän z. S.
Naloděn: 2.8.2008
Ponorka: U-714 VIIC
Medaile: 36 ( více...)
|
spanila jízda von Kočičáka
Tohle prostě nešlo sem nedat. Při včerejší bitvě v lize v Operaci Husky 1 to byla neskutečná zábava nejenom potápět lodě, ale sledovat bojovou plavbu našeho Kočičáka.
Samo sebou, že Kočičák v zápalu boje měl opět vytočené vrtule na plný plyn a posléze, když jsem ho sledoval jak pluje s vysunutým periskopem proti obchodní lodi, myslel jsem že ho má jako laserový nůž a chce ji přeříznout
samozřejmě, že náraz byl krutý a skřípaly jenom plechy. Na mou otázku :,,Jsi OK ???" odpověděl,: Jasně !? v pohodě!?!?" Nicméně se o něho po takové plavbě začala zajímat eskorta a to vehementně. Když na něho začalo jedno DDčko najíždět vypálil AKU a se slovy:,,Apaču BACHA jede AKU!!" se pádil skrýt za jednu poškozenou lod. DDčko shodilo sudy a otočilo doprava a opět Kočičák se slovy:,,Je to dobrý!! Už se chytlo!!"" myslel, že je to v cajku a Tčko si cíl najde.... No našlo,, náhle zahlo do leva a velkým obloukem se začalo vracet zpět na svého ,,pána,, , který ho vypustil
naštěstí ho minulo velmi těsně, takže sebevražda se nekonala a navíc exscelentně zasáhlo stojící lod za Kočičákem, kterou potopilo mohutným výbuchem
No,, co říci,,, je vidět, že my staří mazáci se máme ještě co učit od takového dravého mládí ,, je vidět, že potopit loď se dá i takovým velmi záludným a patřičně promyšleným způsobem. Prostě KOMU ČEST ? TOMU ČEST!!!
Jediná škoda, že hrdina Kočičák se konce bitvy nedočkal,, budiž mu moře vlhké
18. 04. 2011, 10:37 |
|
|
von Kočičák
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.9.2009
Ponorka: U-1228, IX-C
Medaile: 29 ( více...)
|
To Švéd
Tak Vám, Herr Fregattenkapitän, pěkně děkuju...
Že mě ta mrcha minula těsně, mi bylo jasný, ale že takhle těsně, to jsem netušil ani já... No což, jeden kocour se pořád učí...
A ostatně co se toho učení týče, z méjí maličkosti by jste si vy staří zrovna asi brát příklad neměli
No a k tomu vlhkému moři - moooc dobře víš, že až na pár vyjímek my kočkovití vodu zrovna nemusíme, takže snad nebudeš brát
jako nezdvořáctví, když napíšu - jen si ho nech
Jinak nebudu popírat, že mě o něco pozdější pád pěkně vytočil - čert vem tonáž, kterou jsem poslal ke dnu nebo načal, štve mě "moje vlastní"...
Nicméně mi nezbývá než doufat, že až se mi příště povede takhle pěkně rozjet misi, že mě to už nepotká...
Bude mi ctí na další plavbě
18. 04. 2011, 11:08 |
|
|
Karl von Bahnhof
Leutnant z. S.
Naloděn: 18.7.2007
Ponorka: U-127
|
To Švéd & von Kočičák:
Zdarec chlapi, tož takhle sem se dlouho nepobavil Vypadá to, že von Kočičák poprvé v historii Ligy použil metodu řízeného torpéda, která je dnes na běžným standardem Tehdá ještě nebyl k torpédu kabel pro zpřesňování dráhy, tak si pomohl svou vlastní ponorkou a torpédo k cíli doslova "dovedl" Kapitánskou čepici dolů !!! Pěkný výkon !!! von Kočičákova taktika "... dostaň tu loď dolů čímkoli..." je úchvatná taky bych chtěl mít jednou takové nasazení, ale já strašně těžce nesu jakýkoli škrábanec na mém miláškovi
_________________ Mluvit a nemyslet je jako střílet a nemířit. Miguel de Cervantes
|
18. 04. 2011, 12:56 |
|
|
von Kočičák
Kapitänleutnant
|
to Karl von Bahnhof
Himmellhergottsakradonnerwetterkrucinál !!!
Běda mi, jsem odhalen... nejnovější wunderwaffe, kterou jsem protekčně obdržel k vyzkoušení na své ponorce, nesplnila svůj účel...
Jak já to, nebožák, nahlásím hlavnímu stanu ??? Ten zatracenej kábl byl moc krátkej a na tu zapráskanou fregatu nedosáhl...
No nic, jak pronesl, tuším, polní maršál Keitel po inspekci v Penemünde, když předváděcí V 2 zbuchla o pár desítek metrů vedle startovací rampy a jej výbuch zničil vše kolem :
,, Nyní se konečně mohu vrátit do Berlína a doporučit Vůdci novou zbraň pro boj zblízka... "
18. 04. 2011, 16:42 |
|
|
ŠVÉD LOCKERSSON
Kapitän z. S.
|
Jsem rád, že to berete s humorem a jinak to ani nebylo myšleno . Jen ke Karlovi,,Kočičák to samozřejmě nepoužil tento typ torpéda poprvé a moc dobře věděl jak s ním narábat,,, nakonec pojd si to do multiku zkusit,, je to úplně o něčem jiném bojovat ve smečce než jet v singlu. A k tomu torpédu co se nakonec otočilo proti svému pánečkovi,,,, tak pozor ,, takové případy se ve skutečnosti opravdu stávali a mohu doporučit knížku ,,TAJEMSTVÍ HLUBIN,, kde potápěči v dnešní době pátrají po identitě jedné německé ponorky z II.světové a co způsobilo její zničení, což ve výsledku dojdou, že vlastním aku torpédem. Vřele doporučuji přečíst, je to velmi zajímavé,,, a skutečnost
No Kočičáku,, to vlhko si teda nechám, páč jsem takovej taky trochu hastrman a já vodu rád,, ty si osuš kožuch a hajdy zpátky na Atlantik
18. 04. 2011, 21:30 |
|
|
Karl von Bahnhof
Leutnant z. S.
Naloděn: 18.7.2007
Ponorka: U-127
|
Stále sem doma bez netu , ale už o něm uvažuju...nestíhám v práci šecko řešit co potřebuju O těch torpédech sem taky četl (v ponorkové "bibli" Hitlerova ponorková válka)... těch případů bylo několik. Tajemství hlubin neznám, díkes za tip hned du mrknout na Aukro, jestli tam není
_________________ Mluvit a nemyslet je jako střílet a nemířit. Miguel de Cervantes
|
19. 04. 2011, 08:55 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
Naloděn: 25.9.2007
Ponorka: U-99 VIIB
Medaile: 43 ( více...)
|
|
19. 04. 2011, 09:54 |
|
|
ŠVÉD LOCKERSSON
Kapitän z. S.
|
Jo jo Thomsene...Ty stará vojno.... kde je mu konec,, Hanzíkovi Eckelhaftovi..
19. 04. 2011, 14:05 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
19. 04. 2011, 18:45 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
|
09. 05. 2011, 20:43 |
|
|
von Kočičák
Kapitänleutnant
|
to GK
když se podívám na ten kulatý tvar, ve kterém jsou vlajky seskupené, je to naprosto jasné - zcela nepochybně se jedná o nějakou zákeřnou zbraň těch prohnilých, kulturně zaostalých, zbabělých Spojenců...
Zřejmě pokus o zamaskování obřího hlídkujícího letounu, mající vyvolat dojem přítomnosti mnohonárodnostních leteckých sil...
09. 05. 2011, 22:31 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
Naloděn: 25.9.2007
Ponorka: U-99 VIIB
Medaile: 43 ( více...)
|
|
10. 05. 2011, 12:26 |
|
|
Sepp von Ch.
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 28.12.2009
Ponorka: VIIC U-552
Medaile: 9 ( více...)
|
|
11. 02. 2012, 01:20 |
|
|
|
Právě je 13. 12. 2024, 19:36 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 47 z 51
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|