Menší větší problém...spustím hru načtu kampaň, načtu misi a hraju...vtom asi tak v polovině mise se počítač sekne....objeví se modrá obrazovka...a potom zpráva ochybě..neodesílat bla bla...a toto se mi stává pouze u této hry...u žádné jiné i když horlivě přemýšlí...a tak jsem se obrátil na toto fórum o pomoc...mám GForce FX 5700Le...a mám standartní nepachovanou 1.0 verzi hry...nevíte pls co s tím?? Hraju tuto hru už potřetí a teď se toděje po prvé...Prosím hellp...
Jo moc díky ale už je to zbytečný protože jsem zjistil že je to bednou...ale co se dá dělat.... ...no ale ten patch jsem si chtěl beztak nainstalovat ale při instalaci mě to napsalo že prý nemůže ve složce C:\Program Files\Ubisoft\SilentHunterIII\data\Menu\en_menu najít číslo verze (unknown version) a dál mě to nepustí....neví simvás někdo co stím??? pls pls....
Naposledy upravil mysak_bob dne 28. 03. 2008, 12:24, celkově upraveno 1 krát. _________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít." "Der beste Seemann war doch ich!"
jjjjj....díky a ještě malinká votázečkam je možný aby po nainstalování toho patche nešla hra cracknout??? Originál nemám....a i když jsem hru cracknul...tak to jaksi furt chce ověřovat DVD....to je asi špatný žejo???
Právě je 21. 03. 2026, 16:36 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.