Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 32 z 40
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Další
33. flotila - Velitelství, kasárna, organizační štáb
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Švéde srdečne blahoželám a v novej funkcii veľa úspechov Smile

Citovat
Příspěvek  
Já ti ani blahopřát nebudu. Jen ti řeknu jedno: dobře ti tak Very Happy

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
...kosmetická úprava.  Laughing

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Týýý jofka, člověk se ani nerozkouká a.... švédíku, by mě zajímalo kolik lahví tekutých švestek z vlastní zahrádky si musel Güntherovi poslat?! Laughing

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Bobo!! si ani nedovedeš představit!!....celej Dunaj Laughing

No a co na to ,,Ať se Ti daří??,,... Bude se mě dařit tak, jak se začne dařit naší flotile celku jako kolektivu. Tečka...to je vše

ehm..díky Kami, že chápeš o co jde, a bude jen suprový, kdyby jsi v ty čtvrtky s námi v tom Atlantiku bojoval Wink a díky za důvěru Günthere long smoke

Deep "n" Down
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem....jako naše vláda...a EU..to stále platí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Gratulace herr Švéd,bude mi ctí bojovat pod takovým zástupcem velitele  Wink

Citovat
Příspěvek  
Hlásim návrat k aktívnej službe! Kapitan

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Urááá....rád tě vidím zpět. hurra  oslava

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Výborně,vítej zpátky na frontě,každé torpédo navíc se bude hodit  Cool  takže hodně štěstí u konvojů

Citovat
Příspěvek  
Zdravím všechny,

žádám abych byl přesunut do záloh, mám problémy s PC a asi jen tak se to nezpraví. Děkuji za pochopení

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Zdravim flotilo.
Vzhledem k tomu, že se v sobotu stěhuji...konečně...do nového domečku, kde ještě není připojení k netu, musím se dočasně odhlásit z následujících ligových her. Moje nepřítomnost by neměla trvat déle než týden a půl. Hned jak budu připojen a otestován dám vědět. Zatím lovu zdar. Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Srdečne blahoželám kapitánovi U-516 Fähnrich z. S. Gottmo k potopeniu 506.421 BRT nepriateľskej tonáže a želám mu ďalšie úspechy a žiadne KIA v jeho úspešnej kariere super

Naposledy upravil Hogen dne 20. 12. 2010, 22:19, celkově upraveno 3 krát.

Citovat
Příspěvek  
Cože hen toto jsem v šock  Embarassed  díky za posádku U-516 (ps.ta nedělní jízda ..... brrrr Confused )

Citovat
Příspěvek  
Brý den ve spolek.Už nějakej pátek si potápím lode v SH3.Hra mě na pc jede takže při přihlášení do ligy by neměl být problem.Řádně otestuju ešte net aby byl ok a přidám si přihlášku do ligy.Flotila ešte není jistá asi dle toho kde budocu chtít pomoct a kde je jich málo.S pozdravem.

"Štastný lov a tučnou kořist...vám přeje Mathias Kaiser z U-209.

Citovat
Příspěvek  
No výtečně Mathias !! Samozřejmě že bychom potřebovali posilu, ale chce to mít chuť trochu pravidelně bojovat,( jako v jiných sportech třeba na zápasy chodit) a trochu rozvahy a né zbrklosti, tak jsi tady správně. Ale nejdříve jdi do sekce 5.floty, ta je přijímací a testovací, tam se Tě ujme některý z testerů, ale průběžně budou s Tebou pracovat všichni organizátoři 5.flotty. Přečti a stáhni si pravidla této tréninkové flotty, ale zároveň i pravidla ligy DK včetně pravidel pro hostujícího(čili servra, kdo zakládá hru a je jejím velitelem povětšinou) a toto si vytiskni a dobře prostuduj. Po úspěšném absolvování zkoušek v 5. flottě si můžeš vybrat ke které flotě chceš být zařazen a jakou ponorku si vybrat(opět podle regulí). Toť vše... hodně zdaru přeju a doufám, že se tady v naší flotě brzy uvidíme Wink

Deep "n" Down
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem....jako naše vláda...a EU..to stále platí
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 32 z 40
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Další