Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 10 z 21
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Další
Rise of Flight (ROF) v obrazech a odkazech
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Proč se musí použít FPS limiter, když stačí dát v setupu hry Synchro, které samo sníží FPS na 60? Případně aktivovat synchro přímo v nVidia driveru.

Citovat
Příspěvek  
Protože s vertikalní synchronizací to bylo ještě horší .

Kde je podpora "Haunebu" . . . Herr Kaleun asi tam,kde je podpora SH od UBI.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
To víš Thomsene, hry jsou pořád náročnější, a tak to chce na takové hry pořádnej počítač. Právě jsem si jeden takovej koupil, snad mi aspoň na dva roky vydrží. Jen mám problém s jeho umístěním do domu Wink

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek Co bude v Rise of Flight ? 
Interview na SimHQ : Co nás čeká v Rise of Flight

Naposledy upravil Thomsen dne 24. 07. 2010, 11:06, celkově upraveno 5 krát.

Citovat
Příspěvek  
Já jsem vertikální synchronizaci s úspěchem použil, protože bez ní mi to jede na 90 FPS a cukají mi textury při rychlých pohybech. Stejně jako v IL-2 Wings of Prey. Když jsem snížil přes synchro FPS na 60, tak hra jela plynule. Proto mi to přišlo divné, že někomu naopak při synchronizaci hra cuká.

Citovat
Příspěvek  
Letka AB1 ( http://rnas.hostei.com  ) v rámci testování svého nového serveru zve všechny piloty Rise of Flight na svůj server, heslo na něj je newab1. Dobré by to bylo např. v neděli od 20h, alespoň na hoďku, ať se tam sejde co nejvíce lidí a udělá se zátěžová zkouška.

Citovat
Příspěvek  
Leone,jak jsem psal na SVK ,tak čtvrtek a neděle pro nás moc nebude,máme většinou ostrý patroly v Lize a to se letadel spíš bojíme Smile.

PS:odezva na problémy s WT serverem.Včera tam bylo hafo lidí z letky I2F,když jsem se tam přihlašoval lítalo cca 13 maníků a šlapalo to v pohodě. To na J99 to bylo horší ,ten samej počet co na WT a lagovalo to.Konečně jsem tam moh lítat na Albíku ,jen jsem pokaždý narazil na nějakýho Isaye v Camelu a i když jsme posekali travník na takový velký louce stejně mi vždycky zkazil radost Smile.Kouknul jsem do tabulek a uz vim proč před nim zdrhali i s Dr1 . Bídáci ,udělali si ze mě zadní voj Very Happy .

Naposledy upravil Thomsen dne 27. 07. 2010, 10:41, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Tohle je téměř neřešitelný problém, protože každá letka má nějaké své ,,ordinační" dny, kdy mají své tréninky, virtuální války apod. a shodnout se na jediný společný den prakticky není možné  Sad Snad ještě jedině stanovit dva dny v týdnu, kdy by ten druhý den létali letky, které nemohou létat v ten první termín. Ale dost pochybuju, že se dá dohromady dostatečný počet lidí alespoň na ten jeden termín, natož na dva v týdnu...

Citovat
Příspěvek Pro prďoli od jezera hrochů . . . 
. . . nechcete vyzkoušet něco novýho ? http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=270&t=11056  Chill31 - 2 Seaters v1.X
Gůgláckej překlad:
Zde jsou 2 verze stejné mise:
Mým cílem zde bylo vytvořit mise MP se 2 seaters, že nezpůsobí RoF.exe. Běžel jsem test server a pokud bych mohl říct, lidi nedostávají RoF.exe. Použil jsem aktivaci příkazu místo tření ve 2 seaters ve snaze, aby se zabránilo tření od poskytování RoF.exe.
Obsah mise:
Každá strana má 12 recons, ty poletí po určité trase, ale ne najednou. První tým, který sestřelí všechny nepřátelské průzkumné letadla,vyhrává.

Tam je plný kompliment přední linie Flack stejně jako balóny obhajoval eso Flack. Mým cílem zde bylo reálné přidat Flack pomoci místě nepřítele při letu nad přední linie. Balón Flack je eso, aby se přidali obtíže při jejich přijetí dolů.
Planeset je  SE5, Camel, Dolphin, Alba D5, Pfalz D3, DR1.
Jedna verze používá pouze pozemní start, takže budete muset vylézt asi 10 minut na dosah průzkumných letounů, které jsou na 1000m až 2500m. Druhá verze používá airspawn na 2000 metrů, takže se můžete dostat do sporu o něco rychleji.

Sestřelování hlídkáčů je celkem masakr a Marv to ještě nazažil Smile .Pro mě osobně by teda stačil jen jeden a ne 12 . Very Happy

Citovat
Příspěvek  
Já bych takovou misi bral všemi deseti, ale nemusí jít pouze o vzdušný průzkum. Kdo umí v ROF editoru, mohl by to klidně upravit třeba na pozemní jednotky. Každá strana by měla svoji tankovou jednotku, ty by se vyslaly proti sobě a úkolem hráčů by bylo ochránit svoji / zničit soupeřovou tankovou jednotku, zkrátka vzdušná podpora. Já bohužel v RoF editoru neumím, přijde mi značně složitější, než IL-2 editor a pořád v tom tápu.

Citovat
Příspěvek  
V Coopu jsou tyhle mise od začátku,ale myslím že od patche 1.012 přestaly korektně fungovat. A taky byly dost systémově náročný,zrovna ty tanky,nehledě na to ,že jen jedna strana může nosit bomby. Smile Jinak těch coop misí je mi líto,lítali jsme je ze začátku, protože nám doplňovali Ai do plného počtu.Ale teď i když misi vyhraješ ,nemůžeš ji normálně ukončit. Jseš zajat a sestřeli Ti nejsou přiznány.
Tyhle mise jsme lítali:(teď funguje jen Unexpected Meeting,ale to je klasický DF)
-Ballons Attack
-Ballons Defense
-Unexpected Meeting (dogfight)
-Reconnaissence Eskort (hlídaní dvou Breguet 14.B2)
-Reconnaissence Interception (hlídaní dvou DFW C.V)

PS: V rozcestníku prvního příspěvku je doplněna : "Taktika boje" .

Naposledy upravil Thomsen dne 29. 07. 2010, 12:16, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Ale AI mohou lítat i v DogFightu, nejen v COOP, ne?

Citovat
Příspěvek Výprodej původní verze Rise of Flight . . . 
. . . bratru za 15doláčů . . . http://www.gogamer.com/Rise-of-Flight--The-First-Great-Air-War-for-PC---FREE-SHIPPING--Front-Page_stcVVproductId70882947VVcatId444710VVviewprod.htm
Marve ,to už je výzva ne? Very Happy

PS: Leone můžou,já to ale nastavit neumim,jen využívám těch map od jinejch co se mi otevřou v editoru a upravím planeset a přidávám turbulenci a vítr Smile .Jak do toho šáhnu dál,AI přestávaj lítat Smile .Coopy na ničení tanků byly "Enemy Advancing" a "Tank Attack" ,pak vypadalo zajímavě 6 Polských misí. S AI byla asi mapa "HS Reims,sept.1918". Ale myslím,že nové už nikdo s AI nedělá. Chtělo by to, aby někdo ze Studia777 zrevidoval původní mapy.

Naposledy upravil Thomsen dne 30. 07. 2010, 10:33, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
to jo ale jak se to da poridit. takto ze zahranici jsem jeste nic nekupoval

http://www.sportovniautodoplnky.cz/?refId=1407
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Hele ,když si tam proto nechceš dojet Mr. Green tak popros bráchu  Wink ,ale upozorňuju ,že je to základní verze se 4mi letouny. Zbytek jako nové mise a různé opravy,se Ti nahraje v poslednim update.

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 10 z 21
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Další