Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 2 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Pozadí plochy s ponorkářskou tématikou
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
z čeho jsou ty screeny? Surprised

Naposledy upravil brejlounCZ dne 21. 07. 2010, 11:18, celkově upraveno 1 krát.

super Lidi ta funkce hledat je FAKT DOBRÁ!!!Tak ji používejte ne? Kapitan
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
rekl bych, ze made by Photoshop

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
já myslel hry,nebo tak

super Lidi ta funkce hledat je FAKT DOBRÁ!!!Tak ji používejte ne? Kapitan

Citovat
Příspěvek  
to: Sepp von Posorschitz

ten první obrázek s těma letadlama je dost dobrej.
Dobrá prácička!

Kapitáni neměl by jste někdo pěknou tapetku s ponorkou ve vysokém rozlišení nejlépe 1920*1080.
Pokud někdo nějakou máte hoďte to sem díkec!

"U-556" Typ: VIIC Rok: 1941.............Kariéra: U-556 uskutečnila 2 plavby:
Kapitán: Kptlt.Herbert Wohlfarth......................1. 1. Května 1941 - 30. Května 1941 - Přesun z Kielu do Lorientu
Flotila: 1. Unterseebootsflottille.......................2. 19. Června 1941 - 27. Červana 1941 - severní Atlantik
Stavba započata: 2.1.1940...............Potopeno lodí: 6 plavidel o celkové hmotnosti 29 552 GRT potopeno,
Spuštěna: 7.12.1940................................................1 loď o hmotnosti 4986 GRT poškozena.
Zařazena do služby: 6.2.1941
http://magda.clanweb.eu/main.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Netušil sem, že v Luftwaffe zavedli novej systém stíhačům Laughing  (Lítání po třech místo 4 a všichni velitelé skupiny  Surprised ) A to mlčim ohledně vzpěry vejškovky u F2ky Mad ...... Smile

Naposledy upravil Vancik dne 22. 07. 2010, 07:40, celkově upraveno 1 krát.

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Vancik napsal:
A to mlčim ohledně vzpěry vejškovky u F2ky Mad ...... Smile

Jo a taky to má MG FF v křídlech. To bude Émil.

Citovat
Příspěvek  
Poníženě se omluvuji Embarassed .... Smile

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
No když už chceš Vanciku kritizovat, tak 1) je to Emil, a to Adolfa "Dolfiho" Gallanda

2) nejde o označení velitele skupiny (Gruppe), ale eskadry (Geschwader), v tomto případě JG-26 "Schlageter".

Btw já ten obrázek netvořil. Ano, je v něm mraky chyb na ponorce i na letadlech, ale je s německou ponorkovou tématikou, a tak jsem ho poté, co jsem ho uviděl na internetu, sem dal, že by mohl někoho zaujmout. Nic víc. Máš-li lepší, hezčí, realističtější, sem s tím! Wink

Konec vykecávání - raději dám další:

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 22. 07. 2010, 09:50, celkově upraveno 5 krát.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
možná, že se pletu (a dělám to dost často Smile ), ale ,,->" je označení velitele skupiny (Gruppe)....

Rychle a stylově.

Citovat
Příspěvek  
mě osobně dráždí jen ty vynořený ponorky bez hlídky na můstku ..., no už sem si na to za ty léta zvyk, takže na tenhle nešvar jen poukážu a zdržím se kritických komentářů  Mr. Green

ale jako některý ty tapety sou pěkný, hlavně ten hloubkoměr  Very Happy

Naposledy upravil Hans Eckelhaft dne 22. 07. 2010, 13:40, celkově upraveno 1 krát.

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
2 Vancik: Ju, máš to i v tomhle popletený.

<- + -      =   Geschwaderkommodore (velitel eskadry)

<<+ (zde za křížem pak označení Gruppe, které velel)      =   Gruppenkommandeur (velitel skupiny)

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 22. 07. 2010, 13:52, celkově upraveno 2 krát.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Dummkopf Very Happy  Omlouvám se Seppe, už budu mlčet Rolling Eyes  Ale ten hloubkoměr je pěknej - už ho mám jako tapetu Smile

Rychle a stylově.

Citovat
Příspěvek  
Mlčet na diskusním fóru je blbost kapitáne Wink
Jen diskutuj Smile

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Nič v zlom, ale mne sa viac páči Uboat a už som ho aj nahodil na praplo  Smile

Naposledy upravil Hogen dne 22. 07. 2010, 18:03, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Seppe, prosím, nešlo by nějak ten druhej obrázek udělat aby tam nebylo u-boat ale U-Boot? Já vim, že je to kravina, ale znáš mě Smile

Rychle a stylově.
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 2 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další