Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 11 z 17
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Další
Televizní tipy a diskuse o nich
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
No na študenta to není špatný film. Škoda, že není kapitánem v lize, určitě by to ještě doladil, ale jinak dobrý Smile

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Taky jsem ten filmík shlédnul a myslím, že na středoškoláky jsou šikovní. Pochvalu u mne mají za to, že se snažili držet reality. Mohli si však odpustit to přejmenování kapitána na Alberta. Přestože je jméno Albert stejného původu jako Adalbert, o Stifterovi taky nikdo nemluví jako o Albertovi.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
U-3500 napsal:
. . . a píše mi to :prvek vyžadující zásuvný modul: mám operu a nevím co s tím

Což tak si pod tím kliknout na záložku real player ? Jinak Ti pomůže strýček Google,že Smile .

Kde je podpora "Haunebu" . . . Herr Kaleun asi tam,kde je podpora SH od UBI.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
ee nepomohlo,tak sem klikal na všechno a spustilo se mi to ve windous media playeru Smile

jinak to nebylo špatný ,ale pro příště by to chtělo nějakého ponorkového poradce  Confused

Posádka U-1205 ......

Citovat
Příspěvek  
Buď  rád ,že to netočil známej co tu školu v Písku taky absolvoval. Takhle to dopadlo ještě dost dobře Smile .Jinak Hádek s Vetchym si to snad střihli o přestávku Tmavomodrýho světa,ne? Se tváří stejně Smile .
add Opera :Pluginy

Citovat
Příspěvek  
Zítra 6.3. ve 20:00 na televizi Z1 budou dávat dokument o Liberty Ship (=legendární americká nákladní Loď svobody)

Správný kapitán, jde ke dnu i se svou lodí.-Ono to u ponorek většinou ani jinak nejde Very Happy
U-BOOT VIIB U53 kapitán Ernst-Gunther Heinick
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Ten dokument už sem viděl, je to ta loď co na ní pracoval kdo mohl a byl zrovna po ruce jak se jí vyráběly ohromný počty (a to co se jí nechce ke dnu? Laughing )

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Zdravíčko dnes 22.3.2010 na Z1 ve 20:00 dokumant
K-19: Neznámý příběh

Naposledy upravil Kriechbaum dne 22. 03. 2010, 18:44, celkově upraveno 1 krát.

"U-556" Typ: VIIC Rok: 1941.............Kariéra: U-556 uskutečnila 2 plavby:
Kapitán: Kptlt.Herbert Wohlfarth......................1. 1. Května 1941 - 30. Května 1941 - Přesun z Kielu do Lorientu
Flotila: 1. Unterseebootsflottille.......................2. 19. Června 1941 - 27. Červana 1941 - severní Atlantik
Stavba započata: 2.1.1940...............Potopeno lodí: 6 plavidel o celkové hmotnosti 29 552 GRT potopeno,
Spuštěna: 7.12.1940................................................1 loď o hmotnosti 4986 GRT poškozena.
Zařazena do služby: 6.2.1941
http://magda.clanweb.eu/main.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Mám tady pro vás pár tipů na televizní pořady:

*Szent István? osud rakousko-uherské bitevní lodě    
                         Výpravný dokument o historii rakousko-uherského křižníku, při jehož potopení v červnu 1918 zahynulo i 26 námořníků českého původu.
        DNES 20:00 ČT2

*K-19: Neznámý příběh
                         Komu tento dokument unikl v pondělí, tak má šanci na shlédnutí v sobotu
       27.3.  20:45  Z1

*Tajemství mrtvých mužů (7/13)
                         Hitlerovy ?vlčí smečky?. Úloha, kterou sehrály nacistické ponorky v bitvě o Atlantik, patří k největším odhalením z dějin druhé světové války. Dokumentární cyklus USA
        29.3.   20:00 ČT2
 Kapitan

Správný kapitán, jde ke dnu i se svou lodí.-Ono to u ponorek většinou ani jinak nejde Very Happy
U-BOOT VIIB U53 kapitán Ernst-Gunther Heinick

Citovat
Příspěvek  
Bohužel jsem kvůli práci Tajemství mrtvých mužů neviděl Sad
Nenahrával to prosím někdo?

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
měl bych stejný dotaz jako Sepp, též sem nestihl

Citovat
Příspěvek  
Brzy ho budu mít. Blíže na skype.  Wink

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
no já to nahrával na DVD takže mám, ještě jsem ze satelitu nahrával ,,válku v barvě,, díl kolem bojů o Anglii a tudíž o ponorkách a je to tedy pěkně barevné Smile no pro Seppa by to nemusel být problém z pozořic zajet sem na Hustopeče nebo si dát zcuka někde v Brně ale jak ostatním to nevím na čem se domluvit?? Neutral

Deep "n" Down
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem...jako EU..a její nochsledi

Citovat
Příspěvek  
DHL  Laughing

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
Pro starý vlky stačí FTP  Wink  Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 11 z 17
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Další