Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 10 z 18
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Další
SH V - Preview a recenze
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Je. Někdo to počítal a údajně vyšlo 26.

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
já napočítal 29 + kapitán

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Teď jsem to počítel a vyšlo mi 28 + asi 5 na můstku takže celkem asi 33 námořníků=furt je jich tam málo Confused

Správný kapitán, jde ke dnu i se svou lodí.-Ono to u ponorek většinou ani jinak nejde Very Happy
U-BOOT VIIB U53 kapitán Ernst-Gunther Heinick
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
nic mene panové on neprošel celou ponorku chybi preci zadni torpedovna kde byla take mala ubikace, takze bud se na ni "vyflagli" a nedotahli to jak slibovali kompletni interier a nebo pri pruchodu na to zapomeli ale i tak 33 namorniku a posadka prumerne cca 45 jim 12 chlapu chybi coz nějaky muze byt ve veži třeba 2, a pak 10 se mi zda moc to by tam byly jak sardinky v zadni torpedovne odpocivarne, nebo jestli je model ponorky tak vymakany tak nejaky namornik muze sedět na hajzlu....  Laughing

Naposledy upravil Conquistador dne 21. 02. 2010, 11:15, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
V kačenách jich asi bude taky +-33 Smile ?!

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
Zde vyšla mnohem kritičtější (subjektivně se mi zdá lepší, přestože jsem SH5 ještě nevyzkoušel) recenze než shora uvedená.

Originál v polštině: http://www.gram.pl/art_9wfiGu4_Silent_Hunter_5_beta_test.html

Překlad v angličtině na Subsim: http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=162005

Edit: Pro U-3500: Pokusím se během příštího týdne ji přeložit, tak hlavně hned po přečtení příspěvku nezačni fňukat;)

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 21. 02. 2010, 16:52, celkově upraveno 1 krát.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Nebo to byla VII A, ta zadní torpédovou komoru nemá...

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK

Citovat
Příspěvek  
na VIIA sem z cely SH5 nejvic zvedavej.nikdy me nebrali typy jako XXI-sice skvely typ,ale na me vsecko moc dokonale-ja radsi prototypy a nedostatecne prubnute nebo experimentalni typy,ci casne verze nebo z prvnich serii-jako VIIA.

Citovat
Příspěvek  
Jesli ta ponorka na videu nemá zadní torpédomety, tak kam tedy vedou tato dvířka Question

Správný kapitán, jde ke dnu i se svou lodí.-Ono to u ponorek většinou ani jinak nejde Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
pombocz napsal:
Teď jsem to počítel a vyšlo mi 28 + asi 5 na můstku takže celkem asi 33 námořníků=furt je jich tam málo Confused

Třeba si je časem můžeme dokoupit great

Citovat
Příspěvek  
To abychom si dokupovali zachvíli na každou hlídku torpéda, posádku lečili na vlastní náklady a chodili pro naftu s kanistrem k benzínce a lili to zo počítače Laughing

Citovat
Příspěvek  
Zadní část typu VIIA.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
pombocz napsal:
Jesli ta ponorka na videu nemá zadní torpédomety, tak kam tedy vedou tato dvířka Question

to jsou spoplatněna dviřka, za otevreni ti vysaji z penezenky 50 euro..... za odmenu dostanes obnovena torpeda a benal  Laughing ....

Mne na te hře štve to, (a především) že ja jsem vždy brázdil moře s typem IX nikdy jsem v VII nekorzářil, parametry IX jsem celkem znal, teď abych se na stará namořnická kolena učil novoty....

jinak všimli jste si, že v ponorce jsou jen dvě rezervní torpeda.... ja jsem čekal že těch rezervních torped se bude zobrazovat tolik, kolik jich v ponorce bude a že budou ubývat (a přibývat ubikační misto s ubytkem torpéd).... ale to bych chtěl asi od ubisoftu hodně....

Jinak se omlouvam ze tu asi zasiram téma a forum i když se neučastním ligy  Wink  ale jsem dlouholety fanoušek SH

Naposledy upravil Conquistador dne 22. 02. 2010, 01:38, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Preview na Subsimu: http://www.subsim.com/2010_02/sh5/preview_sh5_feb2010.php

Citovat
Příspěvek  
mrte to video jak davaj torpedo do torpedometu Very Happy k tomu opradvu stacili jen dva muzi?

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 10 z 18
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Další