|
Strana 4 z 6
|
Autor |
Zpráva |
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
messer napsal:To Wara:Myslis,ze by pomohl reinstal Commanderu? 
no nevím, buď to může být chyba v něm, a nebo v nějakém jeho nastavení, ale to píšeš že máš ok...
volba která zapřičiňuje to vypisování jmen lodí- - Use real ships names in patrol logs
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
15. 01. 2008, 19:22 |
|
 |
messer
Oberleutnant z. S.

Naloděn: 28.11.2007
Ponorka: U-95,typ VIIC
Medaile: 12 ( více...)
|
|
15. 01. 2008, 22:49 |
|
 |
Ragnos
Černý pasažér
|
mohl by mi prosim nekdo poslat link na download SH3 commandera, na tech strankach kam odkazujou linky v tomhle threadu uz nejspis neni a google mi nepomohl. diky
|
11. 06. 2008, 12:23 |
|
 |
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral

Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
Ragnos napsal:mohl by mi prosim nekdo poslat link na download SH3 commandera, na tech strankach kam odkazujou linky v tomhle threadu uz nejspis neni a google mi nepomohl. diky
Tady nekdo neumi Googlovat
http://hosted.filefront.com/Wolfehunter/2238729
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
11. 06. 2008, 12:42 |
|
 |
Arkande
Obergefreiter

Naloděn: 20.12.2007
Medaile: 2 ( více...)
|
Nazdar moje malé štičky(Jak říkával kapitán Šťastné štiky...To byl tééééda "super" film:-)
Omlouvám se...teď trochu legrace z jiného soudku.
Hrál jsem půl roku SH3 bez Commandera a bez patche (tuším že)1.4.A pokaždé když jsem přijel z patroly dostal jsem určitý počet medailí a povýšení pro posádku...Teď s Commanderem a patchem 1.4 nedostala posádka kromě válečné ponorkové spony lauter nic.A to mám za sebou už 18 patrol.A výsledky o kterých se mohlo Ottovi jen zdát+ dvojí proniknutí do Scapy ,aby Gunther Prien záviděl:-)Nevíte proč?A pokud možno nechci dávat posádce medaile přes Commandera,mám takové tušení že se to realistice moc neblíží,aby kapitán rozdával posádce Rytířské kříže....
Díky za odpověd.
Plavbě zdar!
|
21. 06. 2008, 19:15 |
|
 |
pavlasta
Černý pasažér
|
mysak_bob napsal:Ragnos napsal:mohl by mi prosim nekdo poslat link na download SH3 commandera, na tech strankach kam odkazujou linky v tomhle threadu uz nejspis neni a google mi nepomohl. diky
Tady nekdo neumi Googlovat
Sorry, ale tenhle odkaz uz momentalne taky nefunguje ...
Pánové, nemáte někdo FUNKČNÍ odkaz, kde by se dal commander stáhnout?? Díky moc a lovu zdat!
|
17. 10. 2008, 21:52 |
|
 |
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral

Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
 to pavlasta:
kua, chlapi,
vy neumite Googlovat
za 3 minuty neni co resit
EDIT: aha, je to stejny jako predchozi
akorat ted je uz v.3.1
Naposledy upravil mysak_bob dne 17. 10. 2008, 22:29, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
17. 10. 2008, 22:11 |
|
 |
Günther Königg
Kapitän z. S.

Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
Tady asi nebude problém s googlováním, ale s neznalostí Filefrontu a jeho problémů... Můsíš zkrátka ignorovat hlášení o chybě a klikat a klikat... jednou se to stáhne
17. 10. 2008, 22:15 |
|
 |
pavlasta
Černý pasažér
|
Günther Königg napsal:Tady asi nebude problém s googlováním, ale s neznalostí Filefrontu a jeho problémů... Můsíš zkrátka ignorovat hlášení o chybě a klikat a klikat... jednou se to stáhne 
Jo, jo problem byl se stahovanim z Filefrontu. Stahnul jsem to nakonec z proxify.info podle tohoto navodu: http://www.fifa.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=1550
Mam ted ale pro zmenu problem se spuštěním - hlásí mi to "invalid filename". Nevite v čem je problém???
Na PC mam Visty. Diky.
|
18. 10. 2008, 22:33 |
|
 |
Beri
Bootsmann

Naloděn: 13.10.2007
Ponorka: U-505
Medaile: 3 ( více...)
|
 Download
Tady se dá stáhnout:
http://www.subsim.com/subsim_files/patches2005_sh3.html
05. 11. 2008, 16:42 |
 |
 |
Pavel
Stabsobergefreiter

Naloděn: 20.1.2008
Ponorka: U - 47 VIIB
Medaile: 2 ( více...)
|
Není náhodou nějde na fóru čeština ke commanderovi. Já to prohlížím a nic nenacházím ale připadá mi, že se mnou před tím, než jsem o SH3 přišel mluvil česky.
|
23. 11. 2008, 16:36 |
|
 |
Johann
Obergefreiter

Naloděn: 23.11.2008
Medaile: 1 ( více...)
|
muzu naistalovat comandera a hrat prez nej ,kdyz uz budumit rozjetou misi prez sh3+tgw?
|
24. 11. 2008, 14:09 |
|
 |
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän

Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
 to Johann
nainstalovat můžeš, spouštět hru přes SH3 Commandera pokud jsi už vyplul na misi se vřele nedoporučuje  .
Vlastně se nedoporučuje dělat jakékoliv změny ( přidávání modů, odebírání modů, úpravy nastavení SH3 Comm. apod).
Následuje nestabilita, pády hry, v lepším případě drobnější vady  ....
Bezpečně lze dělat změny pokud jsi v přístavu ( + tip : veškeré změny typu posádky vybavení ponorky apod ) dělat
po nahrání autosave "in base before mission" . Při změnách při nahrání pozice "in base after mission" to občas blbne ;) )
EDIT: Quote
Naposledy upravil mysak_bob dne 24. 11. 2008, 14:27, celkově upraveno 1 krát.
24. 11. 2008, 14:21 |
|
 |
Günther Königg
Kapitän z. S.

Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
Vyšla nová verze SH3 commander, v3.2...
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=147237
alternativní download TADY
Mezi novinky patří mimo jiné info o vámi potopené lodi ( náklad, posádka... ), možnost úpravy záznamů o potopení ( připsání vlastních poznámek - poškozená loď, eskorta aj. a také kompatibilita i s jinými prohlížeči.
Naposledy upravil Sarroth dne 23. 01. 2009, 18:31, celkově upraveno 1 krát.
23. 01. 2009, 11:48 |
|
 |
S.Standa.Hunter III
Kapitänleutnant

Naloděn: 8.4.2009
Ponorka: U-67 IXC
Medaile: 30 ( více...)
|
Zdravím ponorkáři!
V SH Commanderovi je možnost výpadku nebo poškození systémů ponorky a možnost sabotáží.
Mám to nastavené. Nevím ale jak se toto projevuje. Pár hlídek dozadu mi ale nešlo dát nejvyšší rychlost.
Když jsem se vynořil nebo jsem chtěl při kontaktu lodi nadeplout a dal na nejvyšší rychlost, ukazatel mi sjel na nulu
a a ponorka začla spomalovat. Pár lodí mi uteklo, protože bylo počasí pod psa a můj max byl tak 10 uzlů.
Posádka nic nehlásila.
Další misi se to už neopakovalo.
A hned další misi trvalo motoru zjevně déle naž se rozjel a zrychlil. Aspoň mi to tak připadalo.
I zvuk byl divný.
Nejsem si jistý, jestli se to stalo právě třeba sabotáží nebo blbla hra.
Setkali jste se někdo s něčím podobným?
PC to určitě nedělá. Mám 2GB RAM, procák 2,6 dvoujádro a grafiku 512 RAM.
Nikde na fóru jsem nenašel nic o sabotážích nebo poškozeních v SH Com. a jak se případně projevují.
V hledání mi při zadání sabotáže vyhodilo jen příspěvek o torpédech.
Možná by stálo za to se o těch sabotážích pobavit.
Tak "Dobrý lov".
_________________ Potápět a nebýt potopen!

Osobní složka
|
13. 05. 2009, 09:31 |
|
 |
|
Právě je 10. 02. 2025, 15:12 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 4 z 6
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|