Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 14 z 40
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Další
33. flotila - Velitelství, kasárna, organizační štáb
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
V souvislostí s přechodem na real nabíjení, využiji možnosti a požádám o změnu typu ponorky Wink  (typ ještě upřesním), jelikož to zvýšené riziko objevení u IXD2 tímto pozbývá smysl.(viz včerejší hra kdy jsem se nemohl zbavit jednoho otrapy ve 232metrech, kde mne ještě ke všemu předtím vyčmuchal  Confused  Smile )

Pevně věřím, že BDU, tuto moji žádost podpoří a přijme Kapitan, takže předem děkuji za kladné vyřízení mé žádosti Laughing.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
jses macka,  Laughing
ale budiz   Cool

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
mysak_bob napsal:
jses macka,  Laughing
ale budiz   Cool

tak to zeditujes, nebo pojď ven Evil or Very Mad  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Laughing Laughing

Citovat
Příspěvek  
tak pojd ven  Laughing  Laughing  oslava  Laughing   Laughing

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Laughing  Laughing  už vidím jak to asi dopadne Laughing  Laughing  cheers  cheers  oslava  pirát

http://youtube.com/watch?v=9VktiD35VTM&feature=related

Citovat
Příspěvek  
Vorene, to vycmuchanie nie je typom ponorky ale SH3kou. Ta hra sa mi v poslednej dobe zda byt zubugovana viac a viac. Ale ak si o tom presvedceny, tak neber ani IX. Stalo sa mi to par krat i ked nie v takej hlbke.. Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger ICQ

Citovat
Příspěvek  
Millo napsal:
Vorene, to vycmuchanie nie je typom ponorky ale SH3kou. Ta hra sa mi v poslednej dobe zda byt zubugovana viac a viac. Ale ak si o tom presvedceny, tak neber ani IX. Stalo sa mi to par krat i ked nie v takej hlbke.. Smile

jj já si to taky myslím, spiš mi jde o tu manévrovatelnost, když už musí člověk kličkovat Evil or Very Mad  Smile

A po takové době mne i ta změna ponorky docela láká, nejsem žádný konzervatista, abych byl fixovaný na jeden typ. Navíc jsem na ni odplul si myslím že hodně úspěšných patrol, a konečně to bylo to co mne bavilo v singlu v kampani, když se člověk těšil na nový typ (i když  v tomto případě na starý typ Laughing ).
Real nabíjení beru jako dobrou, logickou a účelnou příležitost k výměně a zpestření Wink .

P.S. myšáku jestli ještě jednou napíšeš, že jsem máčka, tak si pro tebe k tomu baru dojdu Laughing  Laughing

Citovat
Příspěvek  
Voren napsal:

P.S. myšáku jestli ještě jednou napíšeš, že jsem máčka, tak si pro tebe k tomu baru dojdu Laughing  Laughing

ja ti tak reknu, kdyz se stavis taky pre mna... Rolling Eyes  Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger ICQ

Citovat
Příspěvek  
Millo napsal:

ja ti tak reknu, kdyz se stavis taky pre mna... Rolling Eyes  Laughing

Millo, tak nad tím přemýšlím, a mám ti dojem, že už jsem si pro tebe do baru jednou přišel Wink , ale ty jsi přede mnou utekl  Surprised  Surprised    cheers  oslava  Laughing  Laughing  Laughing

Citovat
Příspěvek ACHTUNG 
Chlapi červnový turnaj je nakonci.   Smile

K poslednému miestu medzi flotilami nemám čo dodať, sám mám na tom podiel...
Chcem  pochváliť kapitánov: Vorena ktorý obsadil 2. miesto v turnaji kapitánov a je pre nás vzorom, 3x hurra.  great
Kapitána Otta Kretschmera ktorý ako tieň za Vorenom, o dekádu nižšie skončil z nás druhý najlepšie umiestnený.  cool  
Otto cítim že v tebe drieme duch mocného morského vlka a raz možno povedieš flotilu víťazným turnajom Wink

Ja sa chcem ospravedlniť celej flotile za moje podpriemerné výsledky, ktoré predvádzam už cca 3 mesiace. Osobne sa cítim zodpovedný za tak hlboký neúspech teraz lebo to čo som nahral teraz za 3 patroly som obyčajne dal za 1 - 2... Sad Strácam obrovské množstvo BRT keď väčšina lodí, ktoré opakovane zasiahnem na kritické miesta a ostane na hladine.  Sad
Naďalej však chcem robiť patroly, hoci pri takej tendencii neviem dokedy ma to bude baviť, a  snažiť sa ukoristiť toho čo najviac.

Verím, že sa nám v nadchádzajúcom turnaji lepšie zadarí a vráti sa Gunther ktorý neviem kam zmizol, pridá niečo Mirolf, U-3500, aaron cap.Andre!! a spoločne uhráme lepšie výsledky.  Kapitan

Naposledy upravil kamikadze dne 02. 07. 2008, 21:32, celkově upraveno 1 krát.

Pravidla fóra Rady ohledne psaní na DF Ponorkářův slovník Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Ďakujem za pochvalu..Kami neboj to obdobie raz prejde Wink ... Tento mesiac budeme musieť zabrať ešte viac ak chceme pomýšlať na úspech.. Po návrate admirála sa 7.flotila výrazne posilnila a Millo má tak isto svoju formu....Máme teda  čo robiť.
Verím však,že ako aj tento tak aj tie nasledujúce mesiace sa  pozbierame a ukážeme že tu nie sme len do počtu!!!
Hlavu hore kapitáni....
 pirát  

Voren:gratulujem k druhému miestu..Viem čapica by viac bodla,ale nechýbalo k nej veľa.. Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Kapitáni,
V první řadě se chci omluvit za neúčast z vám všem jistě známých důvodů, v té druhé bych vám rád přislíbil alespoň částečnou účast v obou prázdninových měsících ( důvody snad ani není třeba jmenovat ). Budu se však snažit fungovat alespoň jako velitel ( kteroužtu práci za mne během mé více jak týdenní nepřítomnosti odváděl Kami - tímto mu děkuji Wink  ). Nezbývá než doufat že Štěstěna se zase jednou alespoň trochu přikloní na naši stranu a že si utrhneme další kousek do sbírky trofejí... Wink

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK

Citovat
Příspěvek  
Páni s pokorou sa ospravedlnujem za moju neúčasť v Nedeľu..Zmietajú mnou dosť vážne osobné problémi.. Crying or Very sad Celý víkend som de facto bol mimo civilizácie(mimo netu,bez telefónu)..Dúfam,že sa mi to všetko dá do poriadku a budem mocť čo najskor nastúpiť..Ešte raz prepáčte

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Věc: Dodatek k mé předchozí žádosti o změnu ponorky

Žádám velitelství o přidělení ponorky typ VIIC U-763 s novým lakem  a starou posádkou Wink (dle aktualniho seznamu 33.flotily, takže doufám, že ji někdo nemá, a kdyžtak řvěte Cool )

Tímto předávám ponorku  IXD2 U-196 zpět do NZtu (chybí jen sada nářadí a špuntů, protože se hóóódně opravovalo Surprised )

Citovat
Příspěvek  
Dobrá, žádosti se vyhovuje...
Hodně štěstí s novým strojem!

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 14 z 40
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Další