Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 2 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rady pro nováčka - poraďte
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Mladenci měl bych ještě jeden dotaz ohledně povišování svích námořníků.Jak poznám a podle čeho,kterej je zralej na povíšení, děkuju.

Citovat
Příspěvek  
Podle toho, kolik má zkušeností...nebo klikni na povýšení a zvýrazní se ti, které lze povýšit.

Naposledy upravil mysak_bob dne 26. 12. 2008, 00:53, celkově upraveno 1 krát.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Podle toho, kolik má zkušeností...nebo klikni na povýšení a zvýrazní se ti, které lze povýšit.[/quote]
díky

Naposledy upravil mysak_bob dne 26. 12. 2008, 00:54, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Dotsal jsem za úkol likvidovat lodě v oblasti X.Na mapě nic takového není,je jedno,kde si tu oblast vyberu?Díky.

Citovat
Příspěvek  
Toto je dáno jako upřesnění prvého úkolu. Ja dáno -dopluj do oblasti xy- a při vplutí do této oblasti(označení žlutou hvezdičkou a vlajkou) na přibližnou vzdálenost asi 150 mil je dán tento příkaz - likvidovat lodě a je tam dána i tonáž-kolik do splnění, hvězda sektoru sešedne. Já osobně je likviduji do 200 mil od středu zadání. Po splnění tonáže  můžeš dát velení informaci o jejím splnění a dostaneš další sektor-úkol, máš-li ale torpéda a sám odhadneš množství paliva pro návrat na základnu nebo doplnění.

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!

Citovat
Příspěvek  
Moc děkuju,bylo to přesně tak,jak píšeš,potopil jsem dva obří parníky,k tomu jeden DD Akizuky a bylo vymalováno :-))a bylo to 300 km od mista určení doplutí do oblasti.Zbylé 3 DD na mě pořádali hon a byli nesmírně vytrvalí,málem mi dosli baterky .-)).Zmizel jsem jim,až se setmělo.Po nahlásení stavu rozkaz k presunu do další oblasti  850 km sv od stávající potice.Tahle gamesa mě baví čím dál tím víc a moje paní už je z toho tak trochu zoufalá. Embarassed

Citovat
Příspěvek  
Tahle hra fakt stoji za to,nasi me taky od toho kazdou chvili vyhanej Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Po upgrade na UM mám místo radaru osciloskop.Poradí mi někdo jak se s tím dělá?Nepoznam kde jsou lodě a kterým směrem.Klasickej radar je pro mě asi lepší.kuju.

Citovat
Příspěvek  
Pracuje se s ním naprosto stejně, směr odečteš ze stupnice nad "volantem", avšak ten radar má dosah pouze cca 8km, takže pokud je jasno, loď dřív uvidíš...

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat

Citovat
Příspěvek rozmazany obraz 
ahoj lidicky,dnesak sem se dostal k teto kre a moc se mi libi jen me stve ze veskery obraz v ponorce i venku nebo v periskopu mam takovej nezaostrenej a newim proc:(a co sem koukal na trailery tak tam je to normalni.Poradil by mi nekdo jak to lze pokud to jde vyresit pls?Dekuji.Jinak mam verzi hry1.1 ktera se neinstaluje jen zkopiruje a muzu hned hrat.

Naposledy upravil oxtopus dne 15. 06. 2008, 12:25, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
mozna ovladace grafiky - co mas za grafiku? mozna rozliseni je jiny nez nativni LCDcka.
Mozna bych taky zkusil patch 1.4, pripadne 1.5

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
mam RADEON x1650 PRO 512 mb a posledni verzi ovladacu.Tak uz sem na to prisel Smile tak jdu na to je to dost slozita hra na ovladani ale to newa snad se ji naucim rychle ovladat Embarassed

Naposledy upravil oxtopus dne 15. 06. 2008, 13:46, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek Re: rozmazany obraz 
oxtopus napsal:
ahoj lidicky,dnesak sem se dostal k teto kre a moc se mi libi jen me stve ze veskery obraz v ponorce i venku nebo v periskopu mam takovej nezaostrenej a newim proc:(a co sem koukal na trailery tak tam je to normalni.Poradil by mi nekdo jak to lze pokud to jde vyresit pls?Dekuji.Jinak mam verzi hry1.1 ktera se neinstaluje jen zkopiruje a muzu hned hrat.

zkus vypnout "postprocesové filtry" či jak se to jmenuje Wink

Citovat
Příspěvek  
poradil by mi nekdo prosim jak se pouziva radar,resp. cim ho zapnu-vypnu a ostatni ovladaci prepinace radaru?dekuju Smile

Citovat
Příspěvek  
kdyz des k radaru tak na vypnuti a zapnuti tam mas knoflik

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 2 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další