Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 10 z 47
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 45, 46, 47  Další
7. flotila - Velitelství, kasárna, organizační štáb
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Ač nerad, musím přiznat...ehm...že ste nám tento měsíc natrhli....ehm...prdel (kua to mi nějak nejde přes jazyk Very Happy )
takže nezbývá než gratulovat - jste borci  super

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
i ja taktiez gratulujem 7. flotile k decembrovej vyhre... Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger ICQ

Citovat
Příspěvek At zije sedma !!! 
Arlekino ,chlape gratuluju ke skvelemu vysledku a zaslouzenemu povyseni  super  cheers
Nasemu admiralovi "Gottovi slavikovi" Sarrothovi gratuluji za dalsi kapitanskou cepici "Bester Kapitan" do jeho preplnene police  Laughing jsi  super
II. a XXXIII.flotile preji hodne stesti do stihani nasi VII. flotily  Wink  Very Happy

super  Sedmá je nejlepší   super

Kde je podpora "Haunebu" . . . Herr Kaleun asi tam,kde je podpora SH od UBI.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Shocked  Shocked  Shocked Že by mně povyseli,tak o tom nic nevim...Naposledy povyšeni mněl  29.11.2007   http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?t=58&start=60    Laughing  Laughing  Laughing ,ja spiš poterpim na barevnych pliškach,ma to vyhodu a nevyhodu(vitrom neodnaši a rychlo jdu k dnu) Laughing  Laughing  Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
arlekino napsal:
Shocked  Shocked  Shocked Že by mně povyseli,tak o tom nic nevim...Naposledy povyšeni mněl  29.11.2007   http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?t=58&start=60    Laughing  Laughing  Laughing ,ja spiš poterpim na barevnych pliškach,ma to vyhodu a nevyhodu(vitrom neodnaši a rychlo jdu k dnu) Laughing  Laughing  Laughing

pozri na 9 stranu!  Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger ICQ

Citovat
Příspěvek  
To je nějakej hromadnej apríl an arlekina ne?!  Laughing  3x jsem si to po sobě přečetl....kua kde je jaké povýšení Question  Laughing

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Ha,HA.To je šrumec Wink Když o tom neví i nejvyšší velení.... Very Happy  Very Happy  Very Happy  Wink  Wink

Citovat
Příspěvek  
Hehe, a jo,  to je tim ze vnimam text jako celek .... Fahnrich a kříž - a pak vznikaj takovyhle situce  Laughing  Embarassed

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
Sarroth napsal:
To je nějakej hromadnej apríl an arlekina ne?!  Laughing  3x jsem si to po sobě přečetl....kua kde je jaké povýšení Question  Laughing

Laughing  Laughing  Laughing To jo admirale!Asi kluci brzo začali oslavovat Novej rok Laughing  Laughing  Laughing

Citovat
Příspěvek admirale! jakej april;-) 
Zrak se mi nevim proc rozchazi  cheers a herr Arlekino mi ke krizi pripadal jeste i povyseny a to po zasluze,za jeho prispevky a za vynikajici podil na prosincovem turnaji.
Kapitane Arlekino omlouvam se za omyl s povysenim a gratuluji ke Krizi 1.tridy zarazenemu hluboko do dmoucich se prsou Wink Very Happy

EDIT: PS: Ja Leutnant z. S. Kriegskorrespondent Thomsen prohlasuji ,ze sbiram Učka (Unterseebootsflottille Beste) Laughing  Laughing  Laughing  ,jensto na Káčka (Bester Kapitan)nemam Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

Naposledy upravil Thomsen dne 01. 01. 2008, 02:56, celkově upraveno 1 krát.

Kde je podpora "Haunebu" . . . Herr Kaleun asi tam,kde je podpora SH od UBI.

Citovat
Příspěvek  
Takže kapitáni 7. flotily. Máme tu úpravu pravidel takže jako to platilo vždy...ted to platí dvojnásob, cíl je...

1. přežít
2. splnit plán
3. udělat co nejvíce nadplán

ještě jednou...

1. přežít
2. splnit plán
3. udělat co nejvíce nadplán

Citovat
Příspěvek  
Tak, vcera bolo fatk dusno.
Pan Admiral hlasim .......
bod 2 a 3 splneny ........  ale ten prvy bod sa moc nepodaril  Sad Zo 6 ponoriek prezili iba dve ale ani jedna od 7.flotily  Sad
Doporucujem primontovat nove pancierovanie na nase ponorky.....  Smile
Mapy s operaciou Torch su srotovace ponoriek. Este sa mi nepodarilo prezit ani jednu Sad

Nedame niekedy nejaky trening 7.flotily ??

Naposledy upravil maros dne 04. 01. 2008, 11:05, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
maros napsal:
Tak, vcera bolo fatk dusno.
Pan Admiral hlasim .......
bod 2 a 3 splneny ........  ale ten prvy bod sa moc nepodaril  Sad Zo 6 ponoriek prezili iba dve ale ani jedna od 7.flotily  Sad
Doporucujem primontovat nove pancierovanie na nase ponorky.....  Smile
Mapy s operaciou Torch su srotovace ponoriek. Este sa mi nepodarilo prezit ani jednu Sad

Nedame niekedy nejaky trening 7.flotily ??

Maros!Bod jeden s časem splniš,a trening musiš domluvat s Hansem,Millo nebo Thomsenem[/b]
To fajn kluci Wink ,jenom občas venuji manželskym povinostjam a taky v praci Very Happy  Very Happy  Very Happy

Naposledy upravil arlekino dne 04. 01. 2008, 20:33, celkově upraveno 2 krát.

Citovat
Příspěvek  
Kapitáni včerejšek hodit za hlavu a jedeme dál. Ještě tu je 9 her.  Wink

7. je nejlepší!!!!  rock

Citovat
Příspěvek  
Hrome, to včera byla jatka !!! Tak doufám, že v neděli zaberete, já bohužel budu držet palce jen na dálku...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 10 z 47
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 45, 46, 47  Další