Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 21 z 51
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 49, 50, 51  Další
Screenshots Galerie
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Sarroth napsal:
Thomsen napsal:
Kdyz nam to tak sluselo  Very Happy  ,ale dobre,priste te vemem mezi sebe  Wink  Laughing

Hošové, ale já mám svátek až v lednu.... Laughing

Laughing   Laughing   Laughing

INTEL Core i7-2600 BOX 3,3GHz/6M, MB AsRock Extreme 64, RAM KINGSTON HyperX DDR3 1600MHz 16GB, SLI 2x ASUS STRIX-GTX960-DC2-4GD5, SSHD 1TB+380GB+1TB ex
24" LED ASUS VE247H, WINDOWS 10 64bit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
to Von Riptor:
Kdy bude zase další kapitola příběhu o U-47? Hrozně rád si to čtu, je to jako knížka. Ale fakt hustá knížka super

Citovat
Příspěvek  
2chladič: No, jak to tak říct. Posádka U-46 má v současné době zdravotní dovolenou, protože jsem začal trénovat tGW s U-552 na ligu Very Happy Uvidíme, kdy se zase dostanu k GWX.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
A když už je řeč o lize....
Tak tu mám jednu Hansovu pekelnou jízdu (se šťastným koncem Very Happy !!!)

A ještě jeden vánoční stromeček by Rudla Very Happy

Citovat
Příspěvek  
Jeee, dikes  Laughing . To sem rad zes to vyblejsk, ja na to v tom fofru pri ferovce ani nevzdechnul  super a takovej souboj kanonama na 100m se nepovede casto  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
No já sem čuměl, že jsi to přežil, ale on to ten trumbera smažil dostkrát vedle. Zato v GWX už by jsi byl dávno pod drnem, tam ty mrchy kropěj i z kulometů, takže ti velmi rychle pokropěj posádku na palubě.

Citovat
Příspěvek  
Teda, teda...nemotejte hlavu případným zájemcům o ligu, takhle to vypadá jak Chaozz D.C., upřesním, že se jednalo o patrolu z roku 42 a asi čtvrtý případ, kdy šlo hrát na hladině  Very Happy

Jinak Riptore, pro jistotu aby nebylo KIA, oni střílejí z kulometů i tady, ale na rozdíl od GWX kde mimo střílíš vlastně jenom ty(hráč) a všechno ostatní se smrtelnou přesností z "10km" hned na první ránu přesně, je tady něco jako fair play. Zrovna včera jsem koukal jak marv dostal po vynoření spršku od všeho kolem něj a sám jsme už taky parkrát slyšel takovej ten nepříjemnej zvuk "cink, cink, cink, cink...Sanitäter !" ... a letadlo to nebylo. Laughing

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Aha, tak to jim ty kulomety asi Hans stihnul zničit. Ty stoprocentní trefy naštěstí ustoupily z GWX s patchem 1.03, jinak to byl hroznej opruz.

Citovat
Příspěvek  
Riptor von R.I.P. napsal:
Aha, tak to jim ty kulomety asi Hans stihnul zničit. Ty stoprocentní trefy naštěstí ustoupily z GWX s patchem 1.03, jinak to byl hroznej opruz.

jj, stastna to trefa  Wink
Zepredu nemel bud cim palit a nebo byl moc blizko tak nemoh, to nevim jiste ... trefil me ale jenom jednou ...  Laughing

Kdyby to ovsem byl DD a ne korveta tak bych si to nelajznul  Wink

PS. ale sem fakt rad, ze ty fotky mam, zalozim si je na cestny misto do fotoalba  Laughing . Hned vedle serialu od Thomsena "Hrali jsme Klickovanou" a "Taraaaaaaaan" z mojeho prvniho startu. To abych mel co ukazovat vnoucatum  Laughing  Laughing  Laughing

Naposledy upravil Hans Eckelhaft dne 12. 11. 2007, 15:23, celkově upraveno 1 krát.

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Riptor von R.I.P. napsal:

Nevím jak to bylo s Hanzem ale na mě hru před tím vesele střílel z kulometů Empire  a bnemluvě o X případech z kampaně.

No konec, ale ani bych neřekl po patchy 1.03 jsem GWX zase nainstaloval abych ho otestoval. Po dvou torpédech mě věžička vykoukla asi o "10cm"(i přes to že jsem s tím počítal a mačkal "P" jako magor současně s odpalem torpéd). V ten moment se do mě pustilo vše na mapě co dělá BUM-BUM, RATATATATA, PRASK-PRASK apod a zahlédl jsem asi jen "čtyři" šplouchnutí do vody(rána mimo) v okruhu 10m od ponorky, věž byla během 15 sekund červená(jen pro pořádek nejbližší DD bylo cca 3km daleko a lod cca 1,5km. Ale jak říkám, neotevírám debatu. Jen se mě "zamlová" jak pro zastánce patch 1.03 "všechno řeší".  Ale jak říkám, je mě to šumák a pokud se někdo chce trápit s GWX protože mu za to některé pokoukáníčko a přidané mody navíc stojí(stejně tak jdou dát do každého jiného modu), jeho svobodná volba. Reagoval jsem jen proto abych upřesnil otázku tGW a kulomety. Wink  Smile

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Sarroth: V pohodě, informace že v tGW kulomety jsou, mi stačí.

Citovat
Příspěvek  
Moja prva potopena lod s manualnym zameriavanim torped. Very Happy
Hrane v Silent Hunter 3 U-Boat Battle In The Mediterranean

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  

Neporozitelna lod.....4 torpedy,a nic... Crying or Very sad  Crying or Very sad  Crying or Very sad

Naposledy upravil arlekino dne 24. 11. 2007, 23:36, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Díky Alerkino, díky tobě jsem dvojitý vítěz.   Laughing

Hodilo mne tro na ImageShack a horní banner : THIS IS NOT A JOKE YOU ARE THE 10,000TH VISITOR!
spodní banner : YOU ARE 999,999TH VISITOR: CONGRATULATIONS YOU WON!

Závidíte, co?    Wink

razz

INTEL Core i7-2600 BOX 3,3GHz/6M, MB AsRock Extreme 64, RAM KINGSTON HyperX DDR3 1600MHz 16GB, SLI 2x ASUS STRIX-GTX960-DC2-4GD5, SSHD 1TB+380GB+1TB ex
24" LED ASUS VE247H, WINDOWS 10 64bit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  

"-Tak bude s každym!",řika admiral a jde na taran.. Wink  rock  Kapitan  super

Naposledy upravil Sarroth dne 24. 11. 2007, 23:57, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 21 z 51
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 49, 50, 51  Další