Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 4 z 15
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Další
Přijímací kancelář BdU
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Buď vítán v klubu druhosvětoválečných úchylů...leč nezbývá než tiše závidět osobní zkušenost s lítáním, ikdyž beze zbraní  Sad  Nicméně myslím, že nás je tady víc co jsme denodenně ve virtuálních maskáčích a pro objektivitu tasíme weapons za všechny strany co se války zůčastnily, tak ještě jednou vítej v Kriegsmarine Wink

...A kdy to otočíme?...Až k tomu dám rozkaz pane vrchní kormidelníku!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek Danke Herr Riptor von R.I.P 
Je to leider so. Ja kdisi byla f unterseeboot v goetteborg to byt zaparkovany boot z 2.krieg a tam mit mezi torpedama v predni torpedozimmer takovy lehatka, a tam spat taky. Ja myslet, ze oni spat ve skoro fsecka mistnost???? A kdyz untersee jagd, potom vsichni fstavat!!! keine "ja este chvilku spinkat herr kalojt"...
To nemit moc ve hra smysl.
A taky kdiz trochu srychleny zeit, ja topit, vratit a boot gehaltet!!! Oni kdyz kapitan spat prece si poradit! To prece Grauen Wollffen!! Oni neodejit z mustku a zelezt do spacak!!!

Jinak topry spiel, prafe uz jenom 8 torpedo, jenom 18000 tun kaput und jeden chudak kleiner haedler schwede. prosim vy se pomodlit za jeho pamatka.

Vas Jan Hansen

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
@Jan Hansen
Na můj (ne)vkus je toho šišlání už dost....

Osobní složka |

Citovat
Příspěvek Jawohl Herr Flick 
už trénuji korektní češtinu, ale měla prosím trocha ztrpení. pro nás z sudetenlandu to neni až tak leicht

a navic kdo tady schischla? tschechen oder deutsche??? na???

Naposledy upravil Jan Hansen dne 01. 11. 2007, 20:01, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek Hlasim sa do sluzby. 
Ahojte,
som tu na fore novy ale SH som novy neni.  Smile
Hral som uz SH1 (vyborna hra), SH2(ma moc nenadchol), SH3 (vyborna hra), SH4(na svoje chyby).

Taak strucne o mne. Rad hravam skoro cokolvek so sa tyka WW2(IL2, Panzer General, SPWaW, Call Duty) ale nepohrdnem ani dobrou strategiou ako je napr. Roma Total War.

K pocitacovym ponorkam som prvy krat pricuchol este na ZX spectre, stary dobry silent service  Smile
Teraz momentalne hravam SH3 na ktory nedam dopustit. Realitu si nastavujem tak okolo 60% ale uz trenujem rucne nastavovanie torped. Takze  uvidime ci si to nezvysim  Smile

To by bolo zatial vsetko.
Lovu zdar. Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
to Maros : toz cau slovacisko Laughing  , mna napadlo ked si taky odehrany cez sh1 az po 3 tak skus nabor do ligy a halvne sa skus pytat na II. flotilu aj ked tam valime na parnikoch Laughing , ale da sa, , ved porozmyslaj Wink

Citovat
Příspěvek  
Rado napsal:
to Maros : toz cau slovacisko Laughing  , mna napadlo ked si taky odehrany cez sh1 az po 3 tak skus nabor do ligy a halvne sa skus pytat na II. flotilu aj ked tam valime na parnikoch Laughing , ale da sa, , ved porozmyslaj Wink

to Rado: že se nestydíš takhle zviditelnovat II. flotilu - nech ho, at si chlapec vybere sám Laughing

to Maros: Vítej na Foru. Přečti si, když se rozhodneš pro ligu, něco o lize a podívej se, která z flotil by se ti líbila Smile  (potřebujem lidi do 7. flotily)

Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
to Michal :

Laughing  Laughing  Laughing  ja to vidim v tej zatvorke Laughing  Laughing  Laughing  no  ass  Laughing  Laughing

Citovat
Příspěvek  
No tak co já můžu dělat... jen tiše sledovat jak si chlapec správně vybere XII. (A vybere si jí, že Very Happy  Wink )

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK

Citovat
Příspěvek  
Ja mam momentalne nainstalovany Silent Hunter 3 + U-Boat Battle In The Mediterranean.Ale prave si instalujem vsetko potrebne pre ligu.
Som zvedavy ci to spustim na prvy krat bez problemov  Smile  Moj oblubeny typ je VIIB alebo VIIC, takze moje kroky budu smerovat do 7.flotily  Very Happy
Dufam ,ze uspesne zlozim skusky Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
maros napsal:
Moj oblubeny typ je VIIB alebo VIIC, takze moje kroky budu smerovat do 7.flotily  Very Happy

Slastný to zvuk pro mé uši.... Laughing

BTW - přidej, přidej, neleň s přihláškou, už tam je jen jeden flek volný Wink

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
aj moja je oblubena VII rada ale ked to nejde tak to nejde  Evil or Very Mad  Laughing

Citovat
Příspěvek  
Rado napsal:
aj moja je oblubena VII rada ale ked to nejde tak to nejde  Evil or Very Mad  Laughing

...a on tě někdo do 2. nutil  Question  Idea  Laughing

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Takže i já se hlásím do služby!Jsem tu vubec poprvé,tak se v tom trochu plácám,no asi jako v přijimači Shocked Hraji SH3 asi pul roku,a těžce mě to chytlo.mam sice jen notebook,děsně se to trhá na hladině,ale aspon to mam vic v reálu Smile Je mě 33 let,litám na kamionce,tak mám tuto hru jako takoví relax.Zajimám se o lodě,letadla,a historii 1,2sv.války.mým domovským přístvem je Brno,jinak Vilhelshaven.To by bylo asi zatím vše,Hlásím odchod!!!

Citovat
Příspěvek  
toz vitaj  ako vidim mas tzv. uchylny konicek SH a dokonca este uchylnejsiu pracu Laughing  Laughing (ja som tiez kedysi jazdil na TIR, az ked mi s toho nezacalo mrdat . zacal som sam so sebou komunikovat Laughing ) tak teda trenuj buduci kapitane Wink

Zaslat odpověď Strana 4 z 15
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Další