Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
|Problém| Jak vypnout palivo?
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek |Problém| Jak vypnout palivo? 
jsem ochoten hrát na jakoukoli obtížnost ale to palivo mě těžce prudí!!!!!!!!!!poradí někdo kde a jak to přepsat aby ho byl dostatek?

Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 19:01, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek Re: palivo palivo palivo 
ludass napsal:
jsem ochoten hrát na jakoukoli obtížnost ale to palivo mě těžce prudí!!!!!!!!!!poradí někdo kde a jak to přepsat aby ho byl dostatek?

-   \Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific\Data\Cfg

-    GameplaySettings.cfg

[RealismPercentage]

LimitedBatteriesRealismPercentage=7
LimitedCompressedAirRealismPercentage=2
LimitedO2RealismPercentage=8
LimitedFuelRealismPercentage=8
RealisticRepairTimeRealismPercentage=8
ManualTargetingSystemRealismPercentage=15
NoMapUpdateRealismPercentage=12
RealisticSensorsRealismPercentage=6
DudTorpedoesRealismPercentage=7
RealisticReloadRealismPercentage=6
NoEventCameraRealismPercentage=6
NoExternalViewRealismPercentage=8
NoStabilizeViewRealismPercentage=7
MPShowPlayerNamesRealismPercentage=0

počítám nastavit tak 12-15,ale netestoval jsem to bo jsem to neměl zapotřebí Wink

nevím jak je to s nějakým módem bo žádnej nemám nainstalovanej

Naposledy upravil orsic dne 16. 11. 2007, 14:02, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
citace:
[RealismPercentage]

No tím si dostatek paliva nezajistí, to jen určuje "procento realismu" nastavení. Může se mu to hodit pokud palivo zcela vypne, ale přesto bude chtít 100% realismus(dá palivu hodnotu 0 a např. O2 16). Jinak palivo jde prostě vypnout v nastavení...všude(všechny obtížnosti).
Pokud chceš palivo stále používat, ale snížit jeho spotřebu tak to jedině editovat u každé ponorky asi soubor .sim přes nějaký tweaker(na 99% bude fungovat ten co na SH3, pokud teda už někdo udělal tweak files pro SH4).

Ale tobě bych asi radši doporučil možnost 1.(myšleno tak, že po real stejně asi moc nejdeš  Wink )

Naposledy upravil Sarroth dne 16. 11. 2007, 16:03, celkově upraveno 2 krát.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
no mě to palivo v reálu vypnout nejde!!!!!!!!!!!!!teda jde ale spustím hru a začne ubejvat jako kdybych to nenavolil!!!!!!!!!!!!nevim proč,zkoušel jsem to několikrát a pořád to samé-začne mizet.proto jsem se ptal jestli to nejde vyblokovat nebo přepsat.konkrétně u modu-tiger maru 1.6.4

Citovat
Příspěvek  
ludass napsal:
no mě to palivo v reálu vypnout nejde!!!!!!!!!!!!!teda jde ale spustím hru a začne ubejvat jako kdybych to nenavolil!!!!!!!!!!!!nevim proč,zkoušel jsem to několikrát a pořád to samé-začne mizet.proto jsem se ptal jestli to nejde vyblokovat nebo přepsat.konkrétně u modu-tiger maru 1.6.4

A háá pošukovina "maru"  Very Happy
I tak by ti to prostě nastavení mělo jít změnit(v kanceláři, jedna z knih nalevo). Pokud stále ne(což je divné) jdi jak psal orsic do Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific\Data\Cfg  otevři GameplaySettings.cfg a pro jistotu v [Easy] tak [Normal] tak [Hard] tak i [Realistic] změn:
LimitedFuel=true
na
LimitedFuel=false

Potom, pokud ten mod nenahráváš před každým startem hry znovu a pokaždé z JSGME(ptákovina!) to už bude na 99% vypnuté...jinak jseš UFO Laughing

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
[quote="Sarroth"]
ludass napsal:

Potom, pokud ten mod nenahráváš před každým startem hry znovu a pokaždé z JSGME(ptákovina!) to už bude na 99% vypnuté...jinak jseš UFO Laughing

spíš USO (Unidentified submerged object)  Laughing

Naposledy upravil orsic dne 16. 11. 2007, 23:17, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1